Anya szerint a kedvenc bandám rossz hatással van rám. Mi lehet ennek az oka? 15l
Elég sűrűn érdeklődik arról, hogy miket hallgatok és ugye a kedvenc bandámról is. Aztán azt mondja, hogy változtatnom kéne, mert rossz hatással van rám. Szerintem nem igaz, mert ugyan olyan vagyok, mint régen, csak boldogabb.
Akkor mégis hol a probléma?
Minden kedves rosszindulatú kommentelőnek:
A jó anyátokat nem azt kértek hogy a sz@rságaitokat ideírjátok ;)
Más se szapulja amit ti hallgattok/szerettek akkor ti se tegyétek ezt főleg akkor ha nem is ez volt a kérés
Nekem is van ismerősöm aki elkezdte ezt a valamit hallgatni.
Oké, ezzel nincs gáz, azt hallgat amit akar, de azóta konkrétan fanatikus lett. Csak erről bír beszélni, más "férfira" rá sem néz, csak a kisminkelt kisfiúkra, más zenét meg sem hallgat. Mint valami vallási fanatikus, csak zenével,persze neki fel sem tűnik.
Lehet ez anyud baja.
12es vagyok.
kb 10 éve amikor meg alt isis voltam volt pár lányoszttársam meg még páran suliból akik majdnem megölték egymást annyira fanatikusan "beleszerettek" először egy animekarakterbe, majd valami k vagy j zenekar tagjába. az egyikük még mindig nem nőtt ki ebből. Figyu, nyugodtan hallgasd, csak ha lehet akkor tartsd meg magadnak ezt a zenét, és ne legyél őrült. a legtöbb ember nem épp elfogadó típus.
az anyukád félt csak.
Én inkább arra tippelek, hogy nem a zenével van gond, hanem a viselkedéseddel. Pl. zárkózottabb vagy. Lehet, hogy te nyelvet tanulsz közben a zenékből, de külső szemlélő csak azt látja, hogy már megint magadban vagy, már megint a gépet nyomod, már megint nem lehet hozzád szólni. Aztán lehet, hogy neked fel sem tűnik, hiszen te tök jól elvagy így. :)
Anyukád ezt most éppen ezzel az együttessel kötötte össze, és mivel nem tudja elmagyarázni konkrétan, mi a baj, ebből az jön, hogy "nem kéne ilyet hallgatnod".
Talán azért szeretünk koreai zenéket hallgatni, mert minőségileg ezerszer jobbak, mint a legtöbb amerikai popnak csúfolt szakramentum. Azért Koreában nagy hangsúlyt fektetnek a tehetségre, tehát, ha nem tudsz táncolni vagy énekelni, akkor biztosan nem leszel híres.
Mellesleg mindenkinek más az ízlése. Én is imádom a k-popot, de ugyanúgy hallgatok rockot és metált is. Ha valakinek nem jön be egy adott stílus, akkor nem kezdi el hallgatni és kész, ráadásul nem kezdi el fikázni, mert lehet, hogy aki k-popot hallgat, annak meg a te ízlésed a szar.
22/N
Ja és igen, középsuli óta hallgatok koreai zenét, és valahogy nem nőttem ki belőle. Nem is szeretnék és nem is fogok.
#29 Tessék, ez attól a bandától van, ami a kicsilány kérdésében szerepel.
https://www.youtube.com/watch?v=veEh0RYy9t4
Mondjuk nem mai darab, még én voltam kamasz, és még a fasorban se volt a mai divathullám.
(Én meg nem is voltam rajongó, úgy mutatta ismerős anno, hogy mi fán terem a kinti zene. :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!