Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit gondolnátok ha anyukátok...

Mit gondolnátok ha anyukátok a barátnőjét szegénynek állítaná be havi nettó 220. 000 fizetéssel?

Figyelt kérdés
Előre bocsájtom nem érdekel más élete, életpályája és fizetése. Névnapjára vásároltam neki néhány dolgot egy kozmetikai cégtől és ajándékba adtak egy kis táskát mini termékkel 15000 értékben. Amint megkapta az ajándékom kijelentette oda ajándékozza a szegény kolléganőjének a mini termékeket annak aki 220000 keres nettóban. Közben én alig 100000 keresek havonta, de nekem a párom tehetős és milyen szerencsés vagyok. Én ezt már túlzásnak tartom.
2017. nov. 13. 21:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi de ezen pénz összegen kivül mit tudsz arrol a nőről ? Van gyereke,férje ,hitele ,stb mert jol hangzik ez a fizetés de ha van hitele ,gyereke ,rezsi stb akkor már nem is olyan sok ez netto fizu .

Ugy imádom mikor néhány gyerektelen felnőtt vagy fiatal kutatt a másik pénztárcájába .és itélkezik ,gondolom idősebb az anyukád barátnője.

2017. nov. 14. 06:25
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Ez nagy taplóság, függetlenül attól, hogy ki mennyit keres.

Ha én adnék anyukámnak valamit,,amit ő azonnal tovább akarna adni... Hú, hát nagyon rosszul esne.

Esetelg mondd el neki, hogy ezt neki vetted, szeretettel adtad neki, azért, hogy saját magára használja el, nem pedig xy örömére. Különben nem fogja tudni, nem fogja érteni, hiszen ő csak jót akart. Beszéld meg vele!

2017. nov. 14. 07:00
 13/14 anonim ***** válasza:
71%

Utolsó nem azt akarja tovább adni, hanem a mini termékeket.

Nekem nem fájna ha tovább adná, örülnék neki, hogy valaki mást is feldobok egy kis ajándékkal. Anyukád elég önzetlen, tanulhatnál tőle.

Az, hogy jó farokra markoltál, még nem ok arra, hogy elszállj magadtól. Nettó 100-tól meg én sem hasalok el... ügyes vagy, de a párod tart el, te meg vásárolgatsz, semmi baj ezzel, van ilyen típus. Szuper a kérdés, de dicsekvésnek szàntad tulképpen? :D

2017. nov. 14. 09:22
 14/14 anonim ***** válasza:
Na,ennél pontnál anyámnak megmondtam volna,hogy ha ilyen undorító,tirpák módon adja tovább az ajándékát,amit 100 rongyból kispóroltam neki,hogy többet tőlem soha,egy ünnepre egy képeslapot nem kap,annyit se érdemel meg.
2017. nov. 15. 08:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!