Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem csukhatom be a...

Miért nem csukhatom be a szobám ajtaját?

Figyelt kérdés

Anyu nem engedi, hogy becsukjam a szobám ajtaját, mert rögtön azzal jön, higy titkolózok, meg, hogy milyen lesz ez a dolog pár év múlva.

Csak azért szoktam becsukni az ajtómat, mert olvasni szeretnék és amikor valami filmet néz és röhög (nagyjából az egészet végigröhögi). Meg azt is mondta, hogy mostanában sokszor csukom be az ajtómat. Tanulásnál nem szól. 11/L

2017. nov. 5. 13:56
 1/10 anonim válasza:
61%
???
2017. nov. 5. 13:58
 2/10 anonim ***** válasza:
83%
Én csak azért is becsuknám. Ő nem szokta becsukni magára az ajtót? Ha bezárkózik akkor kiverném a hisztit, hogy anya nyisd ki, meg ott ülnék és nézném mit csinál. Hátha felfogja, hogy ez így nem ok.
2017. nov. 5. 14:03
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Mondd meg neki, hogy nem titkolózol, csak zavar a zaj. Vagy ezzel nem győzhető meg?
2017. nov. 5. 14:12
 4/10 anonim ***** válasza:
75%

nalam is ez volt

ha becsuktam mindig bejott hogy mit csinalok nem szereti ha becsukom az ajtot

felejtos az ilyen anya

kesobb csak rosszabb lesz

0 maganeletet hagy neked mindent mindig tudni akar

borzaszto nok vannak

2017. nov. 5. 14:15
 5/10 anonim ***** válasza:
3%
Amíg az ő lakásukban laksz, az ő kenyerüket eszed, az van, amit ők mondanak. Ha ez nem tetszik, 18 évesen elköltözhetsz tőlük.
2017. nov. 5. 15:11
 6/10 A kérdező kommentje:

Anyukám nem szokta az ajtót becsukni, ami a hálószobához van.

Igen tudom, míg a szüleim kenyerén élek, ők parancsolnak. Megértettem.

Viszont már most rossz a helyzet, mivel nem enged el sehova se (még a barátaimhoz sem, pedig délelőtt mentem volna hozzá, nem lakik messze). És csodálkozik, hogy olvasok meg rajzolok. Magánéletem nincs, mindent tudni akar, még azt is milyen könyvet olvasok, mit csinálok. Megértem, hogy félt, meg ilyenek, de ez nagyon zavar. És nem tudok semmit sem tenni.

2017. nov. 5. 15:46
 7/10 anonim ***** válasza:
9%

Apukádtól vagy rokontól próbálj segítséget kérni. Ha ez nem megy, akkor tanártól, iskolapszichológustól.

Próbálj minél többet bent lenni az iskolában, szakkörökön, stb.

2017. nov. 5. 20:10
 8/10 anonim ***** válasza:
63%
Ez már nem féltés. Ez már totális diktatúra, amelyben neked nem lehet szabad akaratod és minden egyes lépésedről tudnia kell. Ha pedig lázadsz a rendszer ellen, akkor a lelkedet fogják rombolni. Közben pedig lehet hallgatni a propagandaszöveget, hogy mindez azért van, hogy neked jó legyen.
2017. nov. 5. 20:20
 9/10 anonim válasza:
0%
Biztos, hogy 11 éves vagy? 😊 Az írásod alapján sokkal éretebbnek tűnsz... Ha tényleg csak 11 éves vagy, akkor lehet, hogy Anyukád is ezt az érettséget látja.. Szerintem örülj neki, hogy ilyen anyukád van, aki figyel rád és nem olyan, aki azt sem tudja hol jár a gyermeke.. Lehet, hogy most ez nagyon zavar téged, de később megkoszönöd majd neki, hidd el.. (Ha esetleg nem engedi, hogy egyedül menj el otthonról, kérd meg, hogy kísérjen el Téged.. Mindenképp mond el neki az érzéseid..)
2017. nov. 7. 13:01
 10/10 anonim ***** válasza:
szerintem nem fogja megköszönni.
2017. nov. 7. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!