Lányom egyik barátjához költözött, de nem tudunk róluk semmit?
3 évvel idősebb nála. Mutatott róla képet és egyáltalán nem a lányom esete. De rendes embernek tűnik.
Pesten nagyon drága az albérlet, mi eleve nem tudjuk anyagilag segíteni őt. Ki tudná gazdálkodni, de eléggé garasoskodó lenne akkor mert kevés maradna
Én is attól félek h itt több van mint egymás mellett élés. Féltem őt. Múltkor volt itthon pár napra (de előtte 3 hétig nem). Nem igzaán volt bőbeszédű a témában, minden másban viszont igen (mintha terelné a dolgot)
Meglátogatás nem rossz ötlet :) Akkor talán fel tudnám mérni a helyzetet.
Korábbi kapcsolatairól se tudtunk mindent, de azt azért igen nagyjából hogy kicsoda a srác milyen ember mit csináltak együtt.
Haza hozni talán csak az egyiket hozta 5 hónap után. A többit skypon láttuk (sok nem volt )
"Meglátogatás nem rossz ötlet :) Akkor talán fel tudnám mérni a helyzetet."
Már ha egyáltalán beenged a pasi.
Épp ezért nem rossz ötlet :D
Ha nem engedi be, akkor már lehet gyanakodni, hogy valami nem oké :)
én azért ránéznék, hogy mi a szitu. csak úgy meglepetés címszó alatt bekukkantanék oda. de neked kell ismerned a lányodat. lehet, hogy egy pár, de ezt miért kell ennyire titkolni előletek? adtatok rá okot, hogy titkolózzon? ezt most kezdte, vagy eddig nyitott volt felétek?
azért mégis érdemes ránézni, nehogy valami gebasz legyen. ha belekeveredett valami nem legális dologba, akkor most kell kirántani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!