Hogy mutassam be a barátomat itthon, ha idősebb, mint az anyám?
Nem érdekelnek az olyan válaszok, hogy ez úgysem komoly, csak szexre használ, apakomplexusom van, stb. Tisztában vagyok egy ilyen kapcsolat veszélyeivel, de egy huszonéves is ugyanúgy átverhet és kihasználhat, ahogyan egy idősebb férfi.
A lényeg az, hogy anyukám 43 éves, a barátom 45.
Másfél éve ismerjük egymást, fél éve kezdtünk randizgatni és augusztus vége óta vagyunk kimondottan együtt.
20 éves vagyok, egyetemista.
# 31
Majd "szülsz" császárral, ha felnőttél, ne problémázzál már ezen;)
Persze, az éveidre azért figyelj, mert hát ketyeg a biológiai órád s kopik a szépséged, amely ellenére gyereked önzetlenül szeretni fog, de párod lehet ránctalanabbra cserélhet ezért:D
Ha ahhoz nincs köze egy szülőnek, hogy a 20 éves lányára rámászik egy vén pedo, akit még haza is visz a szülők házába, akkor a gyerek ennyi erővel 18 évesen és 1 naposan takarodjon el otthonról, nem kap se pénzt, se ételt, se beszélniük nem kell többet, mert a szülőnek nincs köze az ő dolgaihoz. Aztán hozzámehet, akihez csak akar.
Azért az is szép lenne, ha a vén kéjenc megüti a csaja apját annak a saját házában, hogy tudja hol a helye meg mihez van köze... lol... ilyet még a ci... rosszabb családokban sem szokás. A szülők felé igenis legyen meg legalább a minimális tisztelet.
Bár olyan elmebetegektől, akik 30 évvel fiatalabb kislányokat szednek fel, nem is várható, hogy tisztában legyenek az alapvető udvariassággal.
#35, "az amíg az én kenyeremet eszed..." görénytempó nézetem szerint eleve visszakézből gyógyítandó... az egyik legundorítóbb, leghányingerkeltőbb magatartás, amikor valaki a saját gyereke anyagi rászorultságát arra használja ki eléggé el nem ítélhetően, hogy rákényszerítse a saját elveit, értékrendjét, gondolkodását. Tudod, ez a 0 szeretet, 100% önzés...
Aki egy 20 éves (de még egy 16 éves) személy kapcsán pedofíliát emleget, annak javaslom, hogy keresse fel pszichológusát... mert hát nem tudja szegény, mit beszél...
És hogyne, a szülőknek alapban kijár a tisztelet - HA tiszteletre méltóan viselkednek... (meg mindenki másra is ugyanez igaz) Ha viszont megüt, onnantól nem tisztelet jár neki, hanem megvetés. Az itt tárgyalt esetben a tiszteletre méltó szülői viselkedés kb az, hogy ha van valami megalapozott ellenvéleménye a gyereke párválasztásáról, akkor neki(!), négyszemközt(!) elmondja az aggályait, tiszteletben tartva, hogy ez a gyerek döntése, neki csak véleménye lehet. És itt az éles határvonal. A választott párral szembeni tiszteletlen viselkedés az szimpla ordas bunkóság, illetve egy határon túl bűncselekmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!