Ti mit szólnátok ahhoz, hogy, ha kiskorotokban készült volna egy kép rólatok amin apátok a két lábatok közé alulról odateszi az ujját, egy falloszt szimbolizálandó?
Figyelt kérdés
utána mindezt nevetség tárgyává teszi2017. okt. 10. 08:57
11/20 anonim válasza:
Primitiv ember csibal ilyet gyerekkel, bocsi
12/20 anonim válasza:
Ez nagyon gusztustalan, beteg elmere vall. En nem vagyok a poenok elrontoja egyaltalan, de ez egyaltalan nem vicces, egyenesen felhaborito. Beteg elmere vall. Egy ilyen utan a kislanyomat pl biztos nem hagynam apammal kettesben. Aki egy kisgyermekrol ilyenre asszocial, haaaat....
13/20 anonim válasza:
12 ha jól értem, apuka az ujját odatette, mintha kukija lenne a kislánynak, hát nem egy nagy poén, az biztos, de nem szexuálus töltetű a dolog, vagy legalábbis nem abban az értelemben
14/20 A kérdező kommentje:
F vagyok, úgy rakta oda, mintha az enyém lenne
2017. okt. 10. 10:54
15/20 anonim válasza:
Nem tudod elcsenni a fotót és eltüntetni?
16/20 A kérdező kommentje:
már nem érdekel ilyen szempontból, akkor volt rossz
2017. okt. 10. 11:15
17/20 anonim válasza:
Hát a kérdésre: engem is zavart volna.
18/20 anonim válasza:
F vagy, mint férfi, vagy f, mint feminin, mert ha fiú vagy, akkor tényleg nem értem a poént, akkor van ott már kuki. Amúgy ne zavarjon szerintem, apád is volt fiatal, hülyéskedett, mondjuk az fura, hogy később ezt mutogatja, gondolom nem a kifinomult poénjairól híres most sem.
19/20 anonim válasza:
Én sejtettem, hogy a kérdező fiú. Apa azt gondolta, hű de vicces fotó készül. Ok, ez még hagyján, de mi a manóért mutogatja azóta is? Elég abszurd.
20/20 anonim válasza:
Hát elég gusztustalan. Én eltüntetném, az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!