Gyerekként kezelnek 20 évesen. Ma megengedték a szüleim hogy fennmaradjak de vasárnap este majd már megint 9-kor kell lefeküdnöm a 12 éves öcsémmel. Ez nagyon gáz? Mit lehet tenni?
Egyes társadalmi rétegekben meg az a divat, hogy a húszévesek nyafognak mert anyu elveszi tőlük a telefont....
És igen, normális húszéves már ott van agyilag hogy alkalmas hosszútávú kapcsolatra, nem csak a bebaszáson meg a telefonon jár az esze mint egy tininek.
Mi még a netet is kihúzzuk, ha a 19 évesünk hangosan beszélget, meg röhögcsél. Azért, mert minket zavar. Tudod, mi vagyunk azok, akiknek a munkájából van internet és ahhoz, hogy tudjunk dolgozni muszáj pihenni.
Nálunk sosem írna ki ilyen kérdést a 19 évesem, egyrészt mert intelligensebb, mint te vagy, másrészt tudomásul vette, hogy itthon a mi szabályaink érvényesek. Ennyi.
Költözz el. 20 éves vagy, mehetsz dolgozni és lépj le :)
Én 21 voltam, mikor eljöttem otthonról.
Mit csináltál eddig, hogy 20 évesen SINCS érettségid?
Ha a töködet vakarod, nem csoda, hogy hülyét kapnak a hisztidtől.
Szánalmas, 20 évesen sok meber a szakmájában végez lassan, te meg a középsulit sem tudtad még elvégezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!