Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi történt velem? Már ezt nem...

Mi történt velem? Már ezt nem bírom.

Figyelt kérdés
Anyámmal volt egy durva vitám, konkrétan nekem jött. Ideges voltam mert elhagytam az irataimat valahol és veszekedtünk erre nekemszaladt, kitekergette az ujjaimat ami azóta is fáj, alig tudtam bejönni a szobámba nem normális. Össze vissza terekre a kezemet meg ököllel ütött. Én meg tiszta ideg lettem becsukóztam és lefeküdtem de nem kaptam levegőt. Semmit nem csináltam csak kapkodtam a levegőt. Aztán mikor kicsit lenyugodtam elkezdtem lassabban lélegezni aztán elmúlt. De a kezem azóta is remeg és sírok. Itthon is folyamatosnan a verődés megy apámmal folyton veszekednek mert szar a munkahelye anyámnak vagy azért csapkod egész nap meg elhord mindennek vagy apámmal ordibálnak. Mostanában amúgy is egyre nehezebben kezelem a stresszt, minden nap rettegek a suliban minden aróság miatt szorongok, sírok mindenen de amúgy is nől a stressz a gimiben is. Nem tudom kezelni. Legszívesebben meghalnék, minden tönkremegy körülöttem. Mit csináljak? Nem bírom ezt az életet. Meg akarok halni. 17/l
2017. szept. 14. 15:27
 1/8 anonim ***** válasza:
Kolesz nincs a sulidban? Szerintem jó megoldás lenne.
2017. szept. 14. 15:29
 2/8 anonim ***** válasza:

Kollégium lenne a legjobb, ha nincs a suliban, akkor beszélj ott egy tanárral, hogy hol van a környéken olcsó és jó kolesz.

Tudom, hogy mennyire rossz, de emiatt ne kövess el magad ellen semmit.

2017. szept. 14. 15:46
 3/8 anonim ***** válasza:

Ha valamelyik szülőm ilyennel próbálkozott volna, hirtelen felindulásból visszaadtam volna nekik. Aztán ha kekeckednek, a családsegítőket meg az alapítványokat riadóztatom. Máshogy nem tudnám megoldani.

Olyan nincs, hogy elfojtom és visszafogom magam, mert már nem bírom a sok stresszt és feszültséget. Plusz miért szopjak azért mert bántalmaznak? Legalább megtudják milyen fájdalmat okoznak. Fizikai bántalmazást visszafogás nélküli extrém fizikai bántalmazással reagálnék, ergo kitölteném az összes indulatom rajta.

Ha pedig az alapítványoknál kekeckednek, zsarolnám és kényszeríteném őket, mert ha szépen kérve nem megy, akkor sajnos csak így kell menjen, mert sarokba szorított krízis- illetve pánikhelyzetben nincs más megoldás tudomásom szerint, legalábbis soha nem sikerült feldolgoznom és megoldanom, de legalább van igyekezetem a megoldásra és nem csak ülök. A követelőzés meg agresszió még mindig jobb mint a tétlenség a tapasztalataim alapján

2017. szept. 14. 15:48
 4/8 LeonScottKennedy válasza:

#4:

Erről van szó. Kill them all.

2017. szept. 14. 15:51
 5/8 anonim válasza:
100%
..én mikor már a 13 évet betöltöttem, nem hagytam anyumnak, hogy megüssön. Visszafogtam a kezeit
2017. szept. 14. 16:29
 6/8 anonim válasza:
#ill lefogtam a kezeit
2017. szept. 14. 16:30
 7/8 A kérdező kommentje:
én se hagytam neki már nem érdekelt elhajítottam magamtól, de akkor is olyan pánikba estem attól az ütéstől is amit kaptam hogy besokkoltam vagy nem is tudom. mint egy állat olyan néha. máskor meg semmi baja. az egész életemből elegem van miatta.
2017. szept. 14. 19:36
 8/8 anonim ***** válasza:
18 evesen elkoltozhetsz, nagyon mast nem tudsz tenni.
2017. szept. 15. 08:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!