Az anyukáját fotózgatja intim beállítással?
A párod férfi vagy nő?
Én se tartom normálisnak. Már az ilyen fotózást sem, ha meg még ki is rakja közösségi oldalra, akkor pláne nem.
"az anyukájának a párom úgy mond nem csak a gyereke hanem a legjobb barátja is minden megbeszélnek"
Minden veszekedésetekről értesülni fog anyósod, méghozzá kizárólag párod nézőpontjából. És mindig minden csak úgy lesz jó, ahogy az anyukája megmondta.
Elég ijesztő ez a jövőre nézve, nem?
Van némi perverzen erotikus vetülete ennek az anya-fia viszonynak.
Én az ilyenektől undorodom.
igazábol válaszolsz a saját kérdésedre. "hogy az anyukájának a párom úgy mond nem csak a gyereke hanem a legjobb barátja is"
tehát ami a legjobb barátságba belefér. meg ami a családjában normális.
amúgy mi a probléma?
Én attól is rosszul vagyok, amikor Anyukák teszik ki a babáik pucér fotóit a facebook-ra. Akár kisfia akár kislánya van az illetőnek, egy csecsemő nem ugyanolyan aranyos akkor is, ha nem látja a fél világ a fütyijét vagy a punciját?
A barátod és a mamája között elég furcsa anya-fia kapcsolat van. Ezt csak Freud tudná megfejteni. Ez már erotikus vonzalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!