Anyum sokat cigizik mostansag, mit tegyek?
Nyaron teljesen rendben volt, max havonta elszivott 1-2 szalat. Amiota elkezdodott a suli tobbet van kint a cigijeve, mint bent... ES NEM TULZOK. Ahanyszor setalok az udvarra o ott van es cigizik. Szerintem meg jegesobe is kimenne vsak azert, hogy elszivhasson 1 szalt
Mit tegyek? Kerdeztem, mi a baj, de csak a sablonos "semmi baj" szoveget mondta.
Most helyeztek at masik suliba, lehet ezert? (Igen, tanar)
Esetleg mert 11.-es vagyok es a tovabbtanulas? Ennyire ki lehet akadni ezeken?
Hogy "viditsam" fel? :( nagyon rossz nezni ahogy elsziv egy nap egy dobozt vagy tobbet...
Fene tudja, én is próbálkoztam, hogy ne bagózzon, konkrétan emiatt romlott meg a kapcsolatunk, már alig beszélünk...
Ne erőltesd, mert akkor téged is lekoptat, mint az én anyám engem....
Biztos gondjai vannak , amiket nem tud megosztani.
En is ha stresszelt vagyok többet szivok. Azaz szivnak, ha a lanyom nem kezdene sirni emiatt , ami roppant idegesitö. Tudom h aggódik , nagyon aranyos, de megterhelö h lopakodnom kell miutan elaludt h tudjak rágyújtani. Ha itthon van hetvegen nem megoldható egyáltalán.
Nagyon nem jó ez nekem, sajnos idegesit.
Az ember gondolkodik hogyan oldja meg a gondokat es közben meg a gyerek kijön utana a teraszra es ott visit.
Ha kihajolok titokban a konyhaablakon, befújja a fustöt a szél.
Sokszor örulök ha asuliban van
Nyugi, nem miattad! Odébb van még az a továbbtanulás!
Elmondhatod neki barátságosan, hogy aggódsz miatta, mert árt neki, de azért ne fűzz komoly reményeket ahhoz, hogy ettől abbahagyja. A függőségtől nem könnyű megszabadulni, és talán nem is akar.
Én nem hinném, hogy miattad cigizik. Az elgondolás is fura. Azért szívja, mert neki valamiért szüksége van rá.
És azt se értem, mit akarsz tenni? Felnőtt ember, azt csinál, amit akar. Az én anyám is cigizik, és ha fejreállok, akkor is szívni fogja.
Nem vagy kicsit egocentrikus?
Beszélj vele, eáde ettöl termászetesen neü.fogjaA letenni, söt még neked is eshet, gofy szállj le róla :(
Anya egészen addig nagy dohányos volt, mig tüdöemboliát nem kapott, de utána soha nem gyüjtott rá többé, pedig lett volna rá oka...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!