Miért fogják egymás kezét ennyi idősen is?
9-es!
Arra jöttem rá mennyi szánalmas, buta , gonoszkodó ember van itt. 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 egy kérdést tettem fel. Ehelyett jó ha 3 normális választ kaptam. Nekik köszönöm. T6
14-15 évesen is mindig megfogta anyám a kezem mikor àtmentünk az úton. Annyira belém rögzült, hogy mikor húgommal megyek akkor én is mindig megfogom az övét pedig már 12- éves ő is. (Én 18 vagyok)
Nagymamámmal pedig mai napig van hogy egymásba karolunk. Írták màr de leírom én is, hogy teljesen normális:D
Számomra az óvást jelenti és szeretek a húgomnak biztonságot nyújtani olyankor, mert emlékszem mikor kisebb voltam milyen elveszett voltam az úttesten xD
Semmi baj nincs ezzel a kérdéssel, nekem is fura, de ennyi.
Kábé olyan ez mint a gyereket szájon csókolni. Nekem fura, másnak meg természetes.
Látom neked elég sz..r lehet a kapcsolatod az anyukáddal. Örülj neki, hogy még van!
Nekem már nincs sajnos. Februárban meghalt 56 évesen. 12 évig küzdött a daganattal.
Mi is volt, hogy fogtuk egymás kezét, vagy egymásba karoltunk. Én most vagyok 27, tehát rád bízom, hogy a felnőtt korszakom melyik időszakába helyezed el a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!