Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért fogják egymás kezét...

Miért fogják egymás kezét ennyi idősen is?

Figyelt kérdés
Nem egyszer láttam olyan lányokat és az anyukájukat kézen fogva járkálni, ahol a lány már 12 évnél idősebb volt, az imént láttam olyat, aki 15-16 lehetett. Múltkor egy kislányt akinek mindkét szülő fogta a kezét. Lehet én vagyok maradi, nekem kisebb koromban volt ilyen. Furcsállom, felnőtt korukban is ez lesz?
2017. szept. 6. 09:43
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
*ket kocsit- ket kocsog
2017. szept. 6. 11:38
 12/21 anonim ***** válasza:
46%
Nem hát, azokat nyálcsirgatva bámulja.
2017. szept. 6. 11:41
 13/21 A kérdező kommentje:

9-es!

Arra jöttem rá mennyi szánalmas, buta , gonoszkodó ember van itt. 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 egy kérdést tettem fel. Ehelyett jó ha 3 normális választ kaptam. Nekik köszönöm. T6

2017. szept. 6. 11:46
 14/21 anonim ***** válasza:
46%
Tinik körében ez a gondolkodás "normális". Majd ha benő a fejed lágya, akkor majd talán megtanulod a szüleidet becsülni és szeretni.
2017. szept. 6. 11:48
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

14-15 évesen is mindig megfogta anyám a kezem mikor àtmentünk az úton. Annyira belém rögzült, hogy mikor húgommal megyek akkor én is mindig megfogom az övét pedig már 12- éves ő is. (Én 18 vagyok)

Nagymamámmal pedig mai napig van hogy egymásba karolunk. Írták màr de leírom én is, hogy teljesen normális:D

Számomra az óvást jelenti és szeretek a húgomnak biztonságot nyújtani olyankor, mert emlékszem mikor kisebb voltam milyen elveszett voltam az úttesten xD

2017. szept. 6. 12:01
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
#13 - attol, hogy nehany valaszban nem erted a lenyeget, meg normalis valaszok. Leirom, hogy ertsd: egy anya-gyerek kapcsolat az idovel nem evul el, es nem szegyen azt kimutatni. Egy anyanak 100 evesen is gyereke
2017. szept. 6. 12:08
 17/21 A kérdező kommentje:
Értem. 😊 köszi a válaszokat
2017. szept. 6. 12:21
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
A kisgyereknek a szülő megfogja a kezét, hogy segítsen neki, vigyázzon rá. A nagy gyerek ezt már nem akarja, önálló akar lenni, cikinek érzi, hogy úgy bánnak vele mint a kicsikkel. Aztán ha tovább idősõdik, fogják egymás kezét a szüleikkel, mert szeretik egymást és már nem tűnik cikinek mert nyilvánvaló, hogy nem kisgyerem már. Aztán aki szerencsés és sokáig élnek a szülei, már azértis fogja a kezüket, hogy segítsen nekik és vigyázzon rájuk.
2017. szept. 6. 14:10
 19/21 anonim ***** válasza:

Semmi baj nincs ezzel a kérdéssel, nekem is fura, de ennyi.

Kábé olyan ez mint a gyereket szájon csókolni. Nekem fura, másnak meg természetes.

2017. szept. 6. 16:04
 20/21 anonim ***** válasza:

Látom neked elég sz..r lehet a kapcsolatod az anyukáddal. Örülj neki, hogy még van!

Nekem már nincs sajnos. Februárban meghalt 56 évesen. 12 évig küzdött a daganattal.

Mi is volt, hogy fogtuk egymás kezét, vagy egymásba karoltunk. Én most vagyok 27, tehát rád bízom, hogy a felnőtt korszakom melyik időszakába helyezed el a dolgokat.

2017. szept. 6. 16:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!