Mit tegyek, amikor anyám ilyeneket mond nekem?
Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok, akinek minden napja küzdelem. Egyszerűen sosem leszek elég jó anyámnak, és a pszichológus szerint ez a tudat frusztrál annyira, hogy depressziós leszek tőle. Utoljára nyár elején voltam kezelésen, és most nem merek már újra bekéretőzni azzal az indokkal, hogy nem érzem jól magam. Jelenleg, ami a legjobban frusztrál, az nem más, minthogy, amikor anyám mérges, a fejemhez vág olyanokat, hogy "hülye p*ts*", meg "hülye k*rv*", illetve, hogy milyen rossz, hogy gyereke lett, mert csak gondot hozok az életébe. Nagyon bánt, amikor ilyeneket vág a fejemhez, annak ellenére, hogy apróságokon kapja fel a vizet, pl, nem mosogatok el 5 perc alatt... Ő is volt velem kezelésen, és meg lett vele beszélve, hogy mi a baj. De nagyjából 1 hónapig tartott a nyugalom, nem tovább. Mit kéne arra mondanom, hogyha csupa ocsmányságot vág a fejemhez jelentéktelen dolgok miatt?2017. aug. 25. 23:10
1/8 anonim válasza:
Költözz el,más lehetőség nincs :/
2/8 anonim válasza:
Anyád kezeltesse magát,vagy ami még jobb: költözz el és éld a saját életed.
Nem kell semmit mondanod a szitkozódásra,ne küszködj vele. Gondolom csak anyád viselkedése miatt jársz pszichológushoz... Őszintén: megéri???
3/8 anonim válasza:
Felnott no vagy. Nekem sem volt jo otthon, ezert 20 evesen mar nem otthon laktam. Talan meg kene mondani neki, hogy igy az alpari kocsogok beszelnek beszelnek.
4/8 anonim válasza:
Külön kéne költöznöd tőle. Tudom, nem egyszerű, de azért könnyebb, mint hosszú távon ezt tűrni.
5/8 anonim válasza:
koltozz el, dolgozz. biztos nem ok nelkul mondja
6/8 anonim válasza:
Nyilván unja, hogy ott vagy,csak nincs gerince a szemedbe mondani.
Költözz el és probléma megoldva - legalábbis nyugis életed lesz :)
Én 21 évesen leléptem hasonló okok miatt.
7/8 A kérdező kommentje:
Havi minimum 120 ezres jövedelem nélkül eléggé nehézkes a külön költözés.
2017. aug. 27. 09:36
8/8 A kérdező kommentje:
Amúgy dolgozom. Tanév közben is, de nem keresek annyit, hogy albérletre pazarolhassam.
2017. aug. 27. 09:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!