Huszonéves nők, titeket nem bosszant néha az anyukátok? Mivel bosszant fel?
hehe :D dehogynem :) annyit tud beszélni, hogy az fárasztó, meg folyton küldözgeti a kamu híreket, amiket ő benyal, de engem nem érdekel.
persze hiányozna, ha nem küldené, mert az azt jelentené, hogy valami baj van.
Nagyon sokat iszik ez már önmagában bosszantó. A facebookomra posztolgat, persze semmi rossz indulatú dolgot, inkább kínosakat. Pl egy cikkben a munkatársaimmal vagyunk egy fényképen, megosztottam ,tudni kell, hogy aznap széttörte a cipő a lábamat és muszáj voltam helyben lecserélni, mert már tiszta vér volt. Csak egy tornacipő volt még nálam sajnos a képen is látszik. A kép alatt a hozzászólók gratuláltak a sikerünkhöz, az én anyukám pedig alá írta, hogy "kislányom nem volt egy normális cipőd amit felvehetnél?"
A másik ami kiborít, hogy mártírkodik állandóan, az összes életemet érintő kérdést úgy fogja föl, mintha ez az ő életének a tragédiája lenne. értem én, hogy szeretett volna mindent megteremteni nekünk és sokat dolgozott, de néha iszonyú teher lelkileg nekem is, hogy azt hallgassam, hogy az ő hibája, hogy nem tudok venni magamnak lakást. Nem, ez az én döntésem az én hibám, ezer másik embernek nem tudnak venni a szülei lakást.
Arról már nem is beszélve, hogy állandóan egrecíroztat miért vagyok egyedül, de ha találok valakit, az biztosan nem jó. Képes az illető facebookját lesni egész nap és ha lát egy képet, amin már közel áll egy nőhöz egyből rámír, hogy "ezzel tuti megcsal, nekem nagyon gyanús"..stb
Szóval sok minden bosszant, de ettől még nagyon szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!