Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mivel kedveskedhetnék édesanyá...

Mivel kedveskedhetnék édesanyámnak?

Figyelt kérdés

Nagyon jó a kapcsolatunk, csak mi vagyunk egymásnak már 18 éve. Nagyon szeretem. Nem történt semmi különös dolog, csak mostanában gyakran eszembe jut, hogy szeptembertől végzős leszek, érettségi, utána pedig reményeim szerint egyetemre megyek, de akkor fel kell költöznöm Budapestre és csak hétvégente fogok tudni hazajárni. Persze tudom, hogy van internet, skype, telefon stb, de az csak nem olyan. :( És ha belegondolok, hogy szegény itt lesz egyedül, és nem tudunk már együtt főzni esténként, nem tudunk majd olyan sokat beszélgetni nagyon szomorú leszek.

Annyi de annyi mindent tett értem 18 év alatt, ha csak azt a rengeteg szeretetet nézzük amit tőle kaptam... gondolom más is ezt gondolja a saját édesanyjáról, de szerintem ő a világ legjobb anyukája. Valahogy szeretném ezt a sok mindent meghálálni. Napok óta töröm a fejem, hogy mi lenne a legjobb de nem tudtam dűlőre jutni. Igazából a probléma az, hogy úgy érzem ha vennék valamit, mindegy mit, az nem lenne elég.. vagy méltó vagy nem is tudom hogy fogalmazzam meg.

Kérhetnék pár tanácsot esetleg? :) Előre is nagyon szépen köszönöm annak aki időt szakít a kérdésem elolvasására és megválaszolására. :) L

2017. aug. 22. 22:00
 1/10 anonim ***** válasza:

Csak koleszba fogsz menni, nem költözöl el véglegesen:D

Bár vannak olyan koleszok, amiknél hétvégén is bent lehet maradni, megteheted, hogy hétvégén hazajársz. Nekem muszáj volt, mivel nem lehetett bent maradni. Mondjuk az nem középsulinak a kolesza, így biztos bent lehet maradni.

Vagy annyira vidéki vagy? Mert lehet kolesz se kellene, ha közelebb van iskola, ahova jelentkezhetsz.

Én most végeztem, középiskolában a 4 évet koleszban töltöttem, de hamar eltelik az-az 5 nap. 2 és fél órákat utaztam, úgyhogy 100-120 km-es távolságnál még szerintem haza lehet járni minden hétvégén.

Bár 17-18 évesen már azért el kell kezdened kicsit elszakadni, mégha nem is akarod. Lehet 1 év után már nem is akarsz mindig hazajárni, ha összebarátkozol a koleszos társaiddal.

2017. aug. 22. 22:16
 2/10 A kérdező kommentje:

Hát elég messze lakom Budapesttől, igen.

És nem arról van szó hogy nem szeretnék saját életet, vannak kitűzött céljaim amiket szeretnék elérni, és tudom azt is hogy nem lakhat az ember örökké a szüleivel, édesanyjával. :D Nem lenne normális. Egyszerűen csak arról van szó, hogy szeretem, hálás vagyok mindenért amit értem tett és szeretnék neki valamivel kedveskedni. :D

2017. aug. 22. 22:49
 3/10 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem így is boldog anyukád, hogy ilyen jó lánya van, a legtöbb anyuka max álmodozik róla, hogy esténként a lányával együtt főz, miközben mindenféléről beszélgetnek. Ahogy te magad is írod, ha vennél neki valamit, az nem is fejezné talán ki ''méltó" módon, amit érzel. Inkább továbbra is szeressétek egymást nagyon, ezek az együtt töltött boldog pillanatok úgyis mindennél többet érnek neki.
2017. aug. 22. 23:00
 4/10 anonim ***** válasza:
94%
Ez az élet rendje. Nézd, nem változtat semmin, ha egyszer rendezel valami extrásabb főzőcskét vagy bármi. Nevelt egy normális gyereket, hatalmas nagy mákja van. Plusz még mire egyetemre mész, hol van az még? Bő 1 év. Inkább tanulj keményen, hogy jó suliba juss be és szerezz egy nomrális végzettséget, azzal tennéd a legboldogabbá, ha tényleg függetlenné tudsz idővel válni és ő is tud rád majd támaszkodni, ahgoy te őrá.
2017. aug. 22. 23:18
 5/10 anonim ***** válasza:

Azzal tudod a legjobban boldoggá tenni, ha felvételt nyersz a kitüzött egyetemre és teljesited.

Mellette meg majd lesz munkád (utána), nem csak lézengsz, meg találsz egy értek.es férfit.

Én akkor lennék a legboldogabb, hisz örülnék hogy a gyerekem tisztes felnött lett, megérte jóra nevelni :)

2017. aug. 23. 06:31
 6/10 anonim ***** válasza:

Szerintem közös képekből csinálj egy videót, vagy egy fotóalbumot, vagy mindkettőt. Esetleg írj a képekhez.

Ha van annyi pénzed, fizesd be kettőtöket egy csajos wellness-hétvégére. Vagy hívd meg egy vacsira egy jobb étterembe. Menjetek együtt moziba. Stb.

2017. aug. 23. 10:03
 7/10 anonim ***** válasza:
Írj Neki verset!
2017. aug. 23. 11:45
 8/10 anonim ***** válasza:

Igazából már azzal meghálálod hogy segítesz neki, szót fogasz neki,stb...

Ha nem kell veszekedni az a legjobb.

Viszont ha nagyon szeretnél adni valamit akkor készíts valami rajzot vagy valami olyan dolgot amit te magad csináltál és elmondhatod neki hogy miért pont azt csináltad neki és hogy szamodra mit jelent.

A legmeghatóbb amit már írtak is hogy képekből csinálsz videót.

2017. aug. 23. 12:59
 9/10 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek. :)
2017. aug. 23. 13:32
 10/10 anonim ***** válasza:

jó a kézügyességed? készíthetnél neki valami személyre szólót. hímzett póló "a legjobb anya" felirattal, vagy festhetnél neki valamit. szerintem a személyes dolog a legcukibb, amit adni lehet :)

ha élményeket szeretnél akkor valami utazási irodát ajánlok. wellness-el hogy áll? 18 év gürizés után megérdemli.

2017. aug. 23. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!