Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anya jövőre 50 éves lesz....

Anya jövőre 50 éves lesz. Ajándék? Ti minek örülnétek jobban? Buli a barátokkal vagy egzotikus utazás?

Figyelt kérdés
Ez a két opció van. Nem tudom, melyik lenne a jobb. Szűk családi körben (ő, apa, gyerekek a párjaikkal), valahol messze (tájföld, Indonézia, sri Lanka...) vagy inkább "meglepetés" buli a legjobb barátokkal itthon? Embere válogatja... Te melyiket választanád?
2017. aug. 21. 17:51
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Hiddel 50 évesen már inkább egy nyugodt kellemes utazást kíván az ember mintsem egy partit :)Ha engedi a pénztárcád az utazást válaszd :) sok munka, nevelés,otthoni teendők, ezek után a válasz egyértelmű: megérdemli egy Anyuka :) Énis utazással leptem meg Anyukám és sírt úgy örült neki :) Remélem jó tanács volt
2017. aug. 21. 23:39
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelműen az utazás - sokkal exkluzívabb és maradandóbb élmény. :-) A barátokkal bármikor össze lehet jönni egy sütögetésre mondjuk.
2017. aug. 22. 09:16
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Én is az utazás mellett voksolnék, de valahogy úgy érzem, hogy nem kellene ekkora csapat.

Menjenek csak a szülők kettesben!

2017. aug. 22. 11:12
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen az utazást választanám.
2017. aug. 22. 11:42
 15/17 anonim válasza:
Szerintem a buli lenne jobb, de úgy, ha tényleg ilyen "mindenki aki számít jön" bulit tervezel. De ha meg tudjátok oldani, hogy ennyien elutazzatok, ráadásul szerettek is utazni, világot látni, akkor az utazás se rossz ötlet.
2017. aug. 23. 13:43
 16/17 anonim ***** válasza:
64%

Olyanokat kellett volna kérdezned, akik 50-esek, mert a fiatalok teljesen másképp látják ezt.

Én elmúltam 50, egész életemben imádtam utazni.

A fél világot bejártuk, de ha nekem akarna most adni valaki egy utazást, hát kétségbe lennék esve, mert engem fárasztana és utálnék idegen kajákat enni, idegen ágyban aludni. A repülőn megfájdul a fejem és kell egy nap mire elmúlik.

De ez én vagyok!

Neked kell ismerned annyira az édesanyádat (a szüleidet), hogy melyik opció lenne a számukra kellemes!

2017. aug. 23. 14:00
 17/17 anonim ***** válasza:

Csinálj egy rapvideót. [link]

:D

2017. szept. 26. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!