Még a saját barátaim szexuális preferenciáját se firtatom, akkor miért érdekelne a gyerekem haverjának a szexuálus preferenciája?... o.O
2017. aug. 21. 07:38
12/25 anonim válasza:
Nekem nyolc, amíg nem valami iskolakerülő, és nem viszi rosszba a gyerekemet :)
28n
2017. aug. 21. 08:15
13/25 anonim válasza:
Nekem is van egy biszex haverom, oviban csoporttársak voltunk, anyukám meglepődött, amikor megtudta, majd mondta neki, hogy ne aggódj, ugyanolyan ember vagy, mint én vagy a kislányom :)
2017. aug. 21. 08:21
14/25 anonim válasza:
Mivel még pici gyerekem van így még egyenlőre nem tudok ez ügyben nagyon mit mondani. Én lényegében nem szólnék semmit ha esetleg a fiam barátja meleg lenne de ő kettőjük közt csak barátság lenne és semmi több. De ha a meleg barát kábítaná a fiam fejét "olyan" értelembe, már dobnám ki a házból.
Nem tartom normálisnak ha valaki a saját neméhez vonzódik, nagyon betegnek tartom és természetellenesnek. Nem bántom őket mert mindenkinek a saját dolga de én ne is lássam ha két meleg akár fiú-fú akár lány-lány ott nyalják falják egymást, tartsák meg maguknak a dolgot és kész. Ha az én hetero fiamat egy ilyen tönkreteszi, vagy ha lesz lányom és ilyen miatt lesz ő is más szexuális beirányítottságú akkor kitiltom a házból a barátjukat!!!
2017. aug. 21. 09:14
15/25 anonim válasza:
Van egy meleg barátom. Anya az első találkozásnál megmondta róla hogy meleg, pedig akkor még nem vallotta be. Azóta igen, de senkinek nincs vele itthon baja, volt is már nálunk. A srác éltanuló, rendes, és iszonyú jófej. Még a bátyámnak sem volt rá rossz szava, pedig ő nem tolerálja a másságot ilyen szempontból. 17/L
2017. aug. 21. 09:23
16/25 anonim válasza:
Van egy kisfiam,és van egy meleg pár akik a barátaink,mind2-t ismerem még mielőtt egymásra találtak volna,szerintem nincs velük semmi gond. Fiam is imádja őket.
29/N
2017. aug. 21. 09:30
17/25 anonim válasza:
Én konzervatív keresztyén vagyok, de nekem is volt homoszexuális barátom középiskolában. Nem kell őket attól még utálni...
2017. aug. 21. 10:08
18/25 anonim válasza:
Nekem is van meleg ismerősöm, ha nem is nagyon közeli barát. Semmi gondom vele. Úgyhogy nem zavarna, ha a gyerekemnek is lenne.
2017. aug. 21. 10:10
19/25 anonim válasza:
atto lfugg hany eves
ha kiskoru elvinnem orvoshoz
ha nagykoru es fiu beletorodnek mert nincs valasztasom
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!