Hogyan beszéljem meg vele?
Figyelt kérdés
A szüleim elváltak, én pedig azóta anyával élek. Apával a válás után nagyon rossz volt a kapcsolatunk, de mostanra rendeződött, viszont anyukám még mindig utálja őt és a barátnőjét is. Mindig ideges ha apával találkozok, sokszor már titokban tartottam, mert nem akartam emiatt veszekedni vele. Többször is feljött már hogy esetleg ottaludnék apánál, de anya mindig nemet mondott, és sosem számított hogy én mit szeretnék. Hogy tudnám vele megbeszélni ezt a dolgot? Előre is köszönöm a segítséget <32017. aug. 18. 13:37
1/7 anonim válasza:
Miért nem kéred meg apukádat, hogy segítsen? Esetleg megbeszélhetnék ők ketten....
2/7 A kérdező kommentje:
Nem szívlelik nagyon egymást, már több mint 2 éve nem beszéltek
2017. aug. 18. 13:59
3/7 anonim válasza:
Figyelj, a kedvesem 34 éves, de az anyja mai napig duzzog meg kiabál, ha az apjához merészel menni.
Ez van, némelyik ember képtelen értelmes kapcsolatot kialakítani a volt házastársával, noha a gyereküknek arra lenne szüksége.
4/7 anonim válasza:
Van láthatàsa, nem?
Hát aznap nem tudsz ott aludni?
Amúgy hány éves vagy?
5/7 A kérdező kommentje:
Anyué a kizárólagos felügyeleti jog..
14 éves vagyok
2017. aug. 18. 14:59
6/7 anonim válasza:
Kizárólagos felügyeleti jognak komoly oka van mindig, nem véletlenül nem enged anyukád ott aludni.
7/7 anonim válasza:
Hivd föl apukádat ,állítsátok kész tények elé anyukádat, hogy márpedig most mész, és ott alszol, neked nem csak az anyukád létezik, nem vagy az anyukád tulajdona,nem sajátíthat ki, nem birtokolhat, hogyha te apukádnál szeretnél aludni, és ő sem bánja, akkor menjél nyugodtan. El tudod dönteni. Neked az apukádra is szükséged van. Ha anyukád ezt nem érti meg , nem feltétlenül jó anya. Most azt nem tudom, hogyha apukád el van tiltva, akkor milyen okok vezettek ehhez, mert hogyha nincs ilyenről szó, és te tényleg szívesen mennél, akkor szerintem anyukád nem lehet ennek akadálya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!