18 éves vagyok és szeretnék rendelni az internetről egy terméket a zsebpénzemből, csak attól félek hogy a szüleim leordibálnak hogy mit képzelsz magadról stb. pedig megbízható oldalról rendeltem. Igaszságos helyzet ez?
Hát... volt már ilyesmire példa? Ha nem, nem aggódnék, túlságosan, 18 éves vagy. Én 14 éves koromtól kezdve rendelek (előreutalással) önállóan ebayről, aliexpressről, sosem volt gondom... ha valami nem jött meg, vagy hibás volt (ritkán fordult elő) visszakértem a pénzem. A szüleim csak kicsit aggódtak, de az én pénzem volt, és a saját bankkártyám használtam (igen, 14 évesen). Magyar weboldalról meg pláne érdemes rendelni, én szinte az összes könyvemet, cd-met online veszem, színház és mozijegyekről nem is beszélve. Ez ma már alap. Szóval szerintem nem kell idegeskedned, de ne is mondd el nekik feltétlenül, max ha rákérdeznek. A te zsebpénzed, te költöd el. (Már persze ha van saját bankkártyád, és arról fizeted. Ha nincs, mindenképp csináltass, OTP-nél pl. 24 éven alul van junior kártya amiért nem kell fizetni, kb. 20 perc adminisztráció azt egész, csak mondd el, hogy interneten is szeretnéd használni. Így a szüleid tényleg nem aggódnak, hogy az ő kártyájukról költöd a pénzt.)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!