MO-n belül elköltözött kisbabások, milyen gyakran látogattok haza és mennyi időre?
Mert hát dolgozni kell valahol, aki nem tud vagy akar külföldre menni, vagy lesüllyedni, az valamilyen nagyobb városba költözik a munka után.
Mi havonta 1x megyünk haza BP-ről ~200 km-re egy hétvégére, de kevésnek érzem. Ti kisbabásan milyen gyakran látogattok haza és mennyi időre?
Köszi.
Hozzank a kozelebbi nagyszulo lakik 200km-re,a tavolabbi majdnem 300.(két kulon irány)
Kb. Havi egyszer megyunk mindkettohoz egy hetvegere+ok is jonnek ,szinten kb. Havonta. Hetente tobbszor pedig skype.
Az én fiam 4 éves, de egyedül nevelem, autóm nincs. A szüleim kb. 250 km-re laknak, vonattal kb. 3,5 óra az út. Nagyjából 5-6 hetente megyünk le egy-egy hétvégére (péntektől vasárnapig), de ilyenkor az ottani barátaimmal is szoktam találkozni, nem csak velük vagyunk.
(Azt hozzáteszem, hogy anyukámmal sajnos nem túl jó a kapcsolatunk, pont emiatt neheztel, mert ilyen messzire költöztem, így ő sosem jön el hozzánk. SOHA. Tavaly pl. műtöttek, kértem tőle, hogy jöjjön fel és segítsen ellátni a gyerkőcöt, mert egyedül nem ment, de a vélt sérelmei miatt képes volt nemet mondani /nyugdíjas, tehát ideje is lett volna, a vonat is majdnem ingyen van neki, de természetesen ki is fizettem volna a költségeit, ha jött volna/. Ezek után én sem fogok minden hétvégén leszaladni hozzájuk...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!