Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért zavarja az anyámat ha...

Miért zavarja az anyámat ha későn érek haza este, amikor már 21 éves vagyok?

Figyelt kérdés
2017. aug. 8. 13:51
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
51%

Mert ő aludna mondjuk, és te felébreszted.

Vagy aggódik.

Költözz el, ha nem tetszik és probléma megoldva. Nálunk mostohaanyám volt ilyen, hogy kilenckor kuss mindenkinek, net kihúz, villany lekapcs és alvás.

Amint tudtam elhúztam otthonról.

2017. aug. 8. 15:54
 12/19 anonim ***** válasza:
48%
A MamaHotelnek is megvannak a maga szabályai - és azt nem a vendég írja!
2017. aug. 8. 15:59
 13/19 RandalGraves válasza:
56%

Leginkább azért, mert ő szeretne 21 éves lenni és későn hazajárni.

Én is kiverem a hisztit minden reggel, amikor a négyéves kislányom elindul az óvodába homokvárat építeni, én meg mehetek dolgozni.

2017. aug. 8. 17:04
 14/19 anonim ***** válasza:
87%
Mondjuk ezt megbeszélhetnéd anyukáddal, akkor talán elmondaná mi zavarja a viselkedésedben. Én nem tudok semmit felelni, ugyanis semmilyen infót nem adtál meg. Lehet hogy csak félt, de az is lehet hogy mindennap szórakozni jársz, otthon meg cseszel bármit is csinálni- szóval a lehetőségek végtelenek infó nélkül.
2017. aug. 8. 17:44
 15/19 anonim ***** válasza:
59%

Te ismered ennyi időssen tuni kellene kezelni az ilen "gondokat" is , ennél csak nagyobbak lesznek az életben .

19 éves korom óta egyedül élek mivel nem anyámék nyakán akarok élni hanem saját lábra állni , ha már szakmám meg van és munkahelyem is van . Most 22 vagyok és tapasztalat a nagy betűs ÉLET baromi nagy pofonokat tud adni és azokat is meg kell oldani . Ez meg egy apró-cseprő kis vita max .....

Old meg !

2017. aug. 8. 17:47
 16/19 anonim ***** válasza:
84%

"amikor már 21 éves vagyok?"

Csak papíron. Mert a valóságban még gyerek vagy.

Ezt mi sem bizonyítja jobban mint, hogy itt kérsz tanácsot idegenektől.

Ha felnőtt lennél, akkor egyedül is meg tudnád oldani a problémáidat, odahaza.

2017. aug. 9. 09:57
 17/19 anonim ***** válasza:

Milyen környéken laksz, milyen messziről mész haza? Ha este 11-kor utaznál haza 2 órát a gettónegyedbe lehetnél akár 50 akkori s féltenélek.

Beszéljetek meg egy időpontot hogy te x óráig mindenképp hazaérsz, ha késel vagy valami, felhívod, x helyen leszel, xy barátokkal és akkor megnyugszanak, az én szüleim is full nyugodtan elengednek ha tudják hol leszek, kikkel és mikor érek haza mert ha azt mondom éjfélre hazahoznak akkor nem rágják a körmük 10-kor hogy hol vagyok ellenben ha azt mondom hogy 9-re otthn vagyok és még 11-kor sincs hír, a telefont se veszem fel egyértelmű számukra hogy baj van.

2017. aug. 9. 23:24
 18/19 anonim ***** válasza:

Amik eszembe jutnak, mint lehetséges okok:

- zajosan érsz haza

- az ő pénzéből bulizol későig

- délutánig alszol és semmit nem csinálsz napközben

- aggódik érted

Mondjuk leírhattad volna, hogy konkrétan mit mond, mi zavarja ebben....

2017. aug. 10. 00:29
 19/19 anonim ***** válasza:
53%
Zavarja anyádat, hogy éjjel hazaérve részegen óbégatsz, telehányod a hűtőszekrényt és mezítelenül mászkálsz az erkélykorláton...
2017. aug. 10. 09:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!