A szüleim válnak. Mit csináljak?
Segítség! A szüleim válnak, és szerintem megtudtam hogy az apukámnak már volt valakije
mielőtt az igazi anyukámmal szétváltak.Mi tevő legyek? 12/f
Semmit. A válás nem egy hirtelen jött dolog, évek, évtizedek óta tarthatott. Apukádnak azért volt valakije, mert már nem szerette eléggé anyukád, de lehet hogy anyukádnak is volt valakije.
Tudom hogy összedől ilyenkor az emberben egy világ, de kb. minden második házasság válással végződik, szóval nem olan nagy dolog, mint gondolnád. Nem rossz emberek ettől a szüleid, csak így alakult.
Valószínűleg te is el fogsz majd válni, de szinte biztos, hogy szakítani fogsz majd egyszer életed egyik szerelmével.
Nyugodj meg!
Sajnos ez megesik.De hidd el az élet megy tovább!minden rendben lesz.
Örülj neki, hogy végre kilépnek a hígfos kapcsolatukból, és pár évig boldogok lehetnek újra. Persze mással, de boldogok :)
Ha mindkét szülő imád téged, harcolnak érted, akkor van nyert ügyed. Duplán kapsz mindenből. Használd ki a.lehetőséget, hogy elkényesztessenek!
Semmit, fogadd el. Én 22 voltam mikor az apám elköltözött, mint kiderült, már 11 éve csalta ezzel-azzal anyát... Nekem is és anyának is sokkal jobb lett volna ha még a kezdetekkor lelép!
Mindkettejüknek van még esélye boldog életre, bár a kezdet egy kicsit rázós lesz.. Legyél anyukád mellett, szükségetek lesz egymásra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!