Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám hogy lehet ilyen sötét?

Anyám hogy lehet ilyen sötét?

Figyelt kérdés
Kezd kövér lenni én is az vagyok mondtam neki hogy fogyókúrázzunk együtt. Erre ő azt mondja hogy ő nem fogyókúrázik ő azt eszik amit megkíván aztán ha majd nem tud menni akkor csak üldögél. Én 25 vagyok ő 60 nem értem ezt a felfogást. Apám már meghalt. neki még az anya él tehát a mamám. Akkor engem mért akar így itt hagyni? ő 48 évesen vesztette el az apját nekem meg már 30 éves koromra nem lesz szülőm?

2017. júl. 11. 19:39
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
47%

Ezt a sok álszent választ xd másik kérdésnél meg biztatjátok a másik kérdezőt; " pakoljál, költözzél, vissza se nézzél, én is 18 voltam, mikor ott hagytam a p--ba őket, mert semmit nem tudtak adni, meg nem úgy élünk mint mások, blablabla". :D

Kérdező, fogyózzál egyedül, ne erőszakoskodjál. Mondjuk ha 100-on felül van az anyukád akkor nem értem miért nem diétázik egy kicsit vagy mozog, fiatalasszony még. Egy csökönyös embernek te nem fogod tudni megmondani, megmagyarázni soha. Én már rég rájöttem, az anyám pont ilyen, nála ugyan nem a túlsúllyal van a gond, hanem mindenfélével, de kár a gőzért, csak felidegesíti magát az ember !

2017. júl. 12. 01:21
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
* az enyém pl. 2 éve nem hajlandó felkeresni egy szakrendelést, 0-24-be azt hallgatom ami a problémája xd. A másikkal meg nem jár vissza kontrollra. Engem már nem érdekel az egész rég, azt csinál amit akar.
2017. júl. 12. 01:34
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, eddig te is a hízáson voltál. Ne mondd már, hogy nem vetted észre, hogy kezdesz szétfolyni... tettél ellene? Hát nem. Anyukád is épp ebben a fázisban van, úgyhogy kicsit nevetséges, hogy pont te sötétezed le.
2017. júl. 12. 15:03
 24/26 A kérdező kommentje:
21 és a 22-es tudja miről beszélek a többi meg egy hernyó! sok buta ember van itt a helyesírásom tudja kritizálni szöveget meg nemtud értelmezni csak nem a vessző miatt?
2017. júl. 12. 17:01
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

#24 mivel ide ismeretlenek írnak ki kérdéseket, így egyedül az írása és a fogalmazása az, amiből következtetni lehet milyen ember is ő.

ha valaki van olyan "igénytelen", hogy 3-4 sorokat egybe, minden írásjel nélkül leír, azt sorry de én nem tudom komolyan venni.

2017. júl. 12. 17:42
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
Drágám, én tudtam értelmezni a szövegedet. Ezek alapján következtetek arra, hogy segítség helyett csak fröcsögsz az anyádról.
2017. júl. 12. 19:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!