Anyám turkált a cuccait között, és talált egy db óvszert. Hatalmas patáliát csapott, kiabált hogy valljam be, kivel használom. Miután nem mondtam semmit, kijelentette, hogy el fog vinni orvoshoz. Megteheti ezt, ha én nem akarom? 13L. Dorisz

Nem hiszem hogy a mintavételtől vérzett, inkább a szűzhártyájával cseszekedett az orvos.
Megkérdezhetem kinél voltál? Nem baj ha privátban írod le, csak hogy hozzá biztos ne menjek.

Legalább anyud tudja, hogy ki vette el :"D
Sajnállak.

szegénykém, nagyon sajnálom, hogy ez történt veled. próbálj megnyugodni. nem biztos, hogy átszakította a szűzhártyát. én a szüzességem elvesztése előtt többször is voltam nőgyógyásznál, és nekem nem szakították át szerintem. Bár engem nem különösebben érdekelt.
De azt megértem, hogy téged érdekel, és hogy ez rosszul esett, mert nekem is volt már olyan orvosi beavatkozás, amit nem akartam, és mégis elvégezték, több napig szenvedtem utána a tudattól.
Szóval adj magadnak időt, hogy túllegyél rajta, és próbálj a jövőben jobban kiállni magadért, ne hagyd magad.

Mindenkinek köszönöm a kommenteket. Lassan túlteszem majd magam a dolgon. Anyám elégedett, megkapta, amit akart. Még a képembe röhögött, hogy ugye hogy nem haltam bele.
A barátom persze nem volt túl boldog, ő úgy képzelte, hogy ő lesz az első, aki hozzám ér majd.
Hogy miért nem tiltakoztam? Mert...nem volt erőm. Olyan magabiztosan mondta, hogy csak a hasamat vizsgálja meg, hogy hittem abban, hogy nem nyúl oda. Persze, gyanút kellett volna fognom, amikor kesztyűt húzott a kezére. De olyan gyorsan történt minden. :(

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!