Miért ilyen anya?
Szóval mostanában nem jövünk ki túl jól. Általában csak neki mondok el mindent kivel leszek merre meg ilyesmik és mindig a fejemhez vágja hogy azt se tudja hol voltam miközben össze vissza hazudozok( tegyük hozzá manapság elég feledékeny lett). Aztán apámról állandóan nekem beszél hogy mekkora idióta meg stb (nem jönnek ki túl jól csak miattunk vannak még együtt, de nem veszekednek csak úgy megvannak) de engem ezzel felidegesít hogy nekem mondja hogy milyen a saját apám egy az hogy tudom kettő meg mindig csak róla beszél és ez a saját kárára is megy. Vagy hogy mindig szekál, elég sokat segítek a házimunkában is, próbálom visszafogni magam de ma is volt egy nagyobb vitánk. Szóval nem tudom már mit csináljak vele vagy mit mondjak neki mert már lassan inkább máshol laknék mint itthon
16/L

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!