Szülők vajon mit szólnának (/ti mit szólnátok) ahhoz, ha a lányuk a szüleitől is idősebb férfival jönne össze?
22/N vagyok, szüleim 43-44 évesek. Nemrég találkoztam egy 45 éves férfivel, közöd hobbi kapcsàn. Nem mondom hogy szerelmes lettem belé, nem remeg meg a gyomrom ha làtom, de fura módom mindig várom a talàlkozàsokat (nem randik, csak a hobbink miatt) és kissé ideges vagyok ha pl épp többen vagyunk és nem tudunk beszélgetni. Szóval nem tudom mi a helyzet vele kapcsolatban. Lehet ha 15 évvel fiatalabb lenne, már rég rávetettem volna magam :D de azért a kora kicsit megrémít, fura hogy idősebb apámtól. Neki egyébként láthatóan bejövök. De nem hiszem hogy lesz belőle valami, majd kiderül.
(egyébként soha nem jöttek be az idősebb pasik)
Szóval a fönn ìrt kèrdèsem csak pusztán kíváncsiság, hogy vajon a szülök mit szólnának egy ilyen kapcsolathoz.
"egy újabb kérdés szét lett barmolva"
Bocsáss meg, hogy válaszolni merészeltünk. :-O
Le lehet pontozni,de szerintem nagyon gáz,hogy ilyen 18-25 éves lánykák a nagy szerelemre házasodnak 0 élettapasztalattal.
Én az ilyeneken csak elmosolyodok.
Azt se tudja még mi az élet,de már házasodik.
Mikor meglátom,hogy valakinek ez a neve,hogy valamilyen "né",és van vagy 20 éves,hát csak nevetni tudok:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!