Mit lehet tenni akkor, ha egy szulo kioli a sajay gyermekebol a kreativitast?
Annyi mindent szeretnek csinalni, de nincs mindenre penzem. Arra kertem oket, hogy segitsenek es vegyenek meg par dolgot, ami szukseges lenne hozza, ez havi 3000-5000 Ft lenne, par honapig. Hiaba mondtam, hogy segitek cserebe, amit akarnak, a valasz mindig nem.
Evek ota ez folyik hiaba szeretnek par dolgot kiprobalni, mindenre az a valasz,hogy nem. Nyari munkam van, megertem, de azt arra teszem felre,hogy vegyek uj szonyeget, fuggonyt stb a szobamba, konyveket.
Azt mondjak,hogy mindent megadnak,megsincs semmi. Kirandulni soha nem jarok, a baratnokkel enni szinten nem, strandra se, sehova, mert nincs eleg penzem,ok meg nem hajlandoak adni.
Van 1 dobozom, ahova osszeteszem a ruhaimat, amit el szeretnek adni, egy miutan osszegyult par, egyszerre eladom. Erre most is mit veszek eszre,anyu egy csomot megtart a tudtom nelkul maganak, hiaba teszem a dobozba a ruhakat,nem gyulnek,nincs mibol vegyek magamnak azt, ami kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!