Mit csináljak a gyerekeimmel a szünetben?
Itt a nyári szünet és idén az egészet itthon töltik. A nagy lány 17 éves, a kicsi 12. A nagy szeretett volna dolgozni menni, de úgy gondolom ráér majd egész életében, és egyébként sem volt még soha. Az itthoni munkát se úgy csinálja meg ahogy én mondom, hanem a maga feje után, akkor hogy lenne képes felelősségteljesen munkát vállalni?
Tavaly anyumnál voltak és eddig mindig, de mostmár nem vállalja őket mert ő is akar egy szabad nyarat.
A táboros lehetőség is kilőve mert nem merem elengedni őket úgy, hogy nem felügyelhetem, hogy mit csinálnak.
Hova vigyem őket akkor?

Az itthoni munkát se úgy csinálja meg ahogy én mondom, hanem a maga feje után, akkor hogy lenne képes felelősségteljesen munkát vállalni? - sajnálom szegény gyerekedet, amiért így beszélsz róla!
De basszus, akkor zárd kalitkába őket, idióta liba vagy, akitől a gyerekei úgy fognak menekülni, amint tehetik, hogy csak lesel.

Jó, látom, te a gyerek vagy, akkor anyádra él, amit írtam.
Mellesleg bejelentkezel diákszövetkezetbe, és ha kapsz melót elmész. Mit csinál anyud, rád zárja az ajtót? Ugyan már!

Minek írsz ki anyukád nevében kérdést? :D :D Ez egy vicc :D :D
A 12 éves húgod nyugodtan otthon maradhat, nem is muszáj táborba mennie, ha nem telik rá, sőt... a mamátoknak sem kötelessége vigyáznia rátok, bár elég fura, h azt mondja, h lesz egy szabad nyara.
Lehet anyukád nem azért nem akar engedni titeket, mert nem tud felügyelni, csak te gondolod így. Miért nem beszéled meg vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!