Otthoni munka - családi feszültség?
Diákmunkázom, de ez úgy néz ki, hogy 8 óra az irodában VAGY otthon. Az iroda kicsi, így főleg tényleg csak betanítás van 2 hétig, majd otthonról dolgozol saját géppel.
Szüleim ezt képtelenek felfogni, hogy nem megyek be az irodába, de nekem akkor is 8-kor kezdődik a munkaidő és 16:30-ig tart (néha hétvégén is).
Oké, kimegyek velük a telekre reggel 5-kor, de értsék meg, hogy nem jó, hogy délelőtt 11-kor érünk haza és utána még nekem kell főzni is. Főleg, hogy az ügyfélszolgálatos telefon is át van hozzám irányítva és nehéz segíteni az embereknek ennél net nélkül... Aztán kétnaponta hiszti, hogy egész nyáron a gép előtt ülök.
Százszor elmagyaráztam türelmesen, hogy dolgozom, a főnökön azért rá szokott nézni a diákokra, nem tudom kedvem szerint eltolni az időt és semmi. Azt mondják, hogy csak 5 perc, de valójában 2-4 óra. Ha bemegyek gonosz módon 15 perc után, akkor meg bejönnek a szobámba és ordítanak, a legtöbbször a laptopot is a földhöz akarják verni. Egyébként "zsebpénzt" soha nem kaptam, nem is fizetnek "extra kiadásokat" (pl el szeretnék menni strandra), ők piszkáltak, hogy kerítsek magamnak munkát, mert ők nem egy semmirekellő k.vát neveltek fel.
Valami más ötlet, hogy felfogják, hogy dolgozom? Vagy egy olyan hely, ahol el lehetek 8-9 órát és van ingyen wifi?
> Könyvtár.
Gondolom olyan emberek, akik azt hiszik, csak az dolgozik, akik " délután negyig nyomja a postán a stemplit", meg húzza a csillét a bányában.
Az itteni könyvtárban nincs wifi :( Pláza is Budapesten van a legközelebb, bár lehet megéri beutazni, de tudtommal ott is van időkorlát, de mondjuk az ottani könyvtáraknak is utána nézek. Kávézóba nem tudom mennyi ideig viselnének el, hogy egész nap ott lézengek.
Köszönöm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!