Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anya úgy csinál, mintha...

Anya úgy csinál, mintha kisbaba lennék, pedig már 13 vagyok! Hogy adjam a tudtára, hogy ez már nem oké?

Figyelt kérdés

Szóval leginkább az zavar benne, hogy amikor valami szexualitással kapcsolatos téma van, akkor nagyon gáááz... Bővebben:

A fiúknak még mindig KUKIJUK van. A lányoknak meg még mindig NUNIJUK. A sztriptíztáncosok, meg örömlányok azok VETKŐZŐS NÉNIK. A maszturbálás az azt jelenti, pl egy fiúnál, hogy SZERETGETI A KUKIJÁT.

Szóval ezek számomra eleg zavarok. Mert mar volt felvilágosító óránk amúgy is (nem tanórán), tehát "tudok mar mindent". Anya meg ugy csinál, mintha hulye lennék, vagy legalábbis óvodás, es annyira, de annyira zavar...

Jaj, meg mikor a (kan) kutyánk onkielegitest végez, akkor utana tudjatok, jon sperma. Erre anya mit mond? NYALÓKÁS A KUKIJA. (Pedig szóba sem került, csak egyszer csak mondja.)

Emberek. Kell még tovább taglalnom ezt az egészet?

Kérdésem pedig az volna, hogy hogyan érzékeltessem vele, hogy ez az egész mar óvodás kategória? Meg hogy azért kezelhetne "felnottesebben". Tudom en, hogy nem vagyok egy 18 eves, de ez mar azért gaz...

Köszönöm a válaszokat!

2017. jún. 27. 21:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
97%
Nyalókás a kukija? Ez beteg. Bár a g..is a kutya ..za se lett volna jobb.
2017. jún. 28. 15:05
 12/13 anonim ***** válasza:
10%

Az idő nagy rendező,elrendező,sokszor

felforgató.Rövidesen nem ez lesz a legnagyobb problémád.Szeresd anyudat,

mert nem akar neked rosszat.

2017. jún. 28. 18:09
 13/13 anonim válasza:
100%
Nekem is ezt csinálta az anyám, és ahányszor velem beszélt és egy-egy ilyen kínos szót mondott, kijavítottam. Egy hónap múlva már elhagyta. Mindent meg kell beszélni, kumunikálj!
2017. jún. 30. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!