Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az anyám miért utal ennyire?...

Az anyám miért utal ennyire? Egy hisztis hárpia, a barátnőim miatta nem járnak hozzánk. Masnak is van ilyen fogyatekos anyja?

Figyelt kérdés
Valamiert nagyon beképzelt. Pedig csak annyi van az eleteben h megszült egy gyereket engem. Pasijai mind szakitottsk vele. Naponta vannak hisztijei h csapkodja az ajtokat meg olyanokat mondd h alig varja h elkoltozzek koleszba h nyugodtan élhessen. A barátnői elott meg a neten meg győzi írogatni nekem a sziveket. Undorító egy anya szerintem. Hihetetlen stresszes az eletem miatta, senkinek nem szólhatok mert kitagad aztmondta. Sokszor azt mondja h patkány vagyok. Ez az anyamtol nagyon fáj. Srmmi rosszar soha nem csinaltam. 15 vagyok es nincs baratom nem cigizek iszok stb. Jegyein is jok. Akkor miert utal?? Sokszor arra gondolok h el akart vetetni csak nem volt ra penze es ennyire ruhell miatta. Naponta sirok. Meg akarok halni.

2017. jún. 27. 19:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
86%
Én anyám is ilyen meg alkoholista meg lusta dolgozni. Rég megszakítottam vele kapcsolatot. Szülőtartási pénzt akar, bíróság által behajtani, mert nem lesz nyugdíja, mert ugye lusta dolgozni. :D
2017. jún. 28. 09:16
 12/14 anonim ***** válasza:
Apukád holvan?
2017. jún. 28. 12:14
 13/14 A kérdező kommentje:
Apukám a nőjével az orszag masik felen. Legalabb is ket eve igy volt, azota nemtudom
2017. júl. 2. 09:41
 14/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Barmilyen rosszul is hangzik, engem azert kicsit megnyugtat h nem csak az en anyam ennyire elmebeteg.

En azt javaslom keresd meg az iskolapszichologist (ha van). Nekem pont ilyen idosen kezdodtek a lelki gondjaim a csaladi hatter miatt. De egy szakember sokat tud segiteni. Lehet tud javasolni vmi jo megoldast a helyzetre. Es ez teljesen diszkret, nem kell tudnia senkinek hogy jarsz.

Remelem tudtam segiteni.:)

Egy sorstars

2017. júl. 6. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!