Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 21 évesen miért akar anyum...

21 évesen miért akar anyum beleszólni, hogy kivel és hova utazzam?

Figyelt kérdés
21 éves vagyok, a szüleimmel élek, anyukámmal különösen szoros a kapcsolatom. Nemrég megismertem egy férfit, közeli a kapcsolatunk bár eddig csak 6 randink volt. Ő nálam 16 évvel idősebb és kitalálta, hogy menjünk el együtt a nyáron Kubába, persze én igent mondtam, mert szeretek vele lenni és szeretnék is eljutni oda. Anyukámnak nagy boldogan meséltem, azóta üvöltözik velem és próbál lebeszélni, pedig azt hittem örülni fog... Szerintetek miért csinálja ezt és én mit csináljak, hogy jobb belátásra térjen? Köszike!
2017. jún. 23. 17:49
1 2
 11/19 nancika ***** válasza:
36%

Aztán ha gond van majd simán ott hagy vagy keres maganak valami fiatalt

De ne gondold hogy csak a szemed fényéért visz el

Majd éjszaka szépen bevonultok külön a szobátokba?

Egy frászt!

2017. jún. 24. 00:04
 12/19 A kérdező kommentje:
Milyen külön szoba? Már rég lefeküdtünk... De mivel anyu nem enyhül szerintem mégsem megyek el, mert nem ér nekem ennyit, hogy vele rossz legyen a viszonyom.
2017. jún. 24. 08:17
 13/19 anonim ***** válasza:
52%
Azért akar beleszólni, mert eddig is hagytad, hogy kislányszerepben tartson. Jogosan gondolja, hogy akkor most is hagyni fogod. (és tényleg hagyod, igaza van)
2017. jún. 24. 12:09
 14/19 anonim ***** válasza:
15%

21 éves, FELNŐTT, NAGYKORÚ, független nő vagy. Mégis miért nem mész el? Mikor akarsz utazgatni 70 évesen? :'D

Itt a lehetőség fiatal vagy!

Meddig fogod hagyni, hogy édesanyád beleszóljon a dolgaidba?

2017. jún. 24. 16:22
 15/19 anonim ***** válasza:
51%
Hát ha van több százezered hogy fizesd az utad felét..mert gondolom nem vagy annyira könnyű nőcske hogy hat randi után a pasival fizetteted...
2017. jún. 26. 11:47
 16/19 anonim ***** válasza:
51%
Jaja nem könnyű nőcske :) írja:"eddig csak 6 randink volt" és "már rég lefeküdtünk". 21 éves szinte tit, meg a 37 éves. Nem, igazán nem könnyű nőcske :) :)
2017. jún. 26. 13:55
 17/19 anonim ***** válasza:
szinte tini akart lenni
2017. jún. 26. 13:55
 18/19 anonim ***** válasza:
6 randi után én sem engedném ráadásul 16 év korkülönbséggel pláne NEM!!
2017. jún. 26. 15:11
 19/19 anonim ***** válasza:

A többiek mindent leírtak majdnem. Azért egy kis érzekenyítésért nézz meg 1-2 filmet, amiben ilyen országokban bevágják a furgonba, azt eladják a fiatal lányokat, nőket emberkereskedők.

Valós dolog, lehet azt gondolod mindenkivel elbírsz, mert itt európában a nők viszonylagos biztonságban vannak.

Máshol meg egy csapat férfi elkap az utcán és reggel már lábra sem bírsz állni.

2022. márc. 28. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!