Szülők, szerintetek úgy érdemes megkérdezni, hogy barátom nálunk aludhat-e, amikor ő is itt van vagy ha csak ketten vagyok anyaval?
Kérdező, inkább kettesben...
#8, én is lepontozom, pedig már a gyerek SE tizenéves... tudod, minden ellenkező híreszteléssel szemben az idő múlásával nem kötelező begyöpösödött "ó idők, ó erkölcsök"-sopánkodóvá válni.
te vagy az a 67%-os aki az abortuszai számával is dicsekedni szokott? Mert ha igen, szerintem te ne nagyon beszélj erkölcsökről.
Kérdező, én azt mondanám először az engedékenyebb szülődnek hozd fel a témát, először nem konkrétan hanem hogy mit szólna ha valamikor itt aludna a barátod, akkor látni fogd a reakcióját. Ha nem teljesen elutasító akkor egy-két hét múlva rákérdezhetsz konkrétan, de ha nagyon ellenzi a gondolatot is, akkor várj vele még egy-két hónapot.
#11 anyukámmal élek, szóval 'csak' tőle kell megkérdeznem
Igazából azt szeretném/szeretnénk, ha barátom most hétvégén aludna itt, mert anya nem lesz itthon
És azért, mert van egy idióta szomszédunk, aki nem bír és nehogy osszefussak vele és bármi legyen
Szóval nem a szex miatt! Ha akartuk volna, az már rég megoldható lett volna.
Én sajnos nem tudok átmenni hozzájuk, mert hétvégén egyik ismerősöm kutyájára vigyazom.
"Mert ha igen, szerintem te ne nagyon beszélj erkölcsökről." - el vagyol tévedve, AZ erkölcs nem egyenlő egyfajta erkölcsi felfogással. Az igaz, hogy közöm sincs semmiféle valláserkölcshöz, semmiféle "polgári konzervatív"-nak mondott erkölcshöz, és ezt BÜSZKÉN vállalom is.
Remélhetőleg a Kérdezőnek se olyan rémes szülő jutott, aki feljogosítva érzi magát a saját erkölcsi nézeteinek a gyerekére erőszakolására, tehát simán bele fog menni a Kérdésben szereplő dologba.
Emellett tényleg érdemes négyszemközt megkérdezni, hogy ne érezze magát sarokba szorítva.
,, Korai meg korai meg a csok nekem,,
Nem a szex miatt aha tuti nem
14. Akkor ne hidd el 😂😂
Hidd el, már megtehettuk volna 😃
Volt olyan, amikor én hazaértem és anya csak másnap jött haza és barátom átjött hozzank.
Senki nem zavart volna, de mégsem történt semmi sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!