Ti mit gondoltok?
Figyelt kérdés
Már kiskorom óta nem volt jó kapcsolatom anyukámmal ,mamám sokszor mesélte hogy nem is igazán foglalkoott velem , miután óvodáskoromban elváltak a szüleim anyukámhoz kerültem aki akkoriban naponta másik férfival volt , addig a mamámnál éltünk majd később elköltöztünk mert elsős lettem . Már akkor önállósodnom kellett mivel anyu dolgozott így sokszor kellett eyedül lennem éjszaka is . aztán pár év múlva apukámhoz lerültem , azóta vele élek és az egyik nővéremmel. Anyukámnak született egy kisfia akit nagyon szeretek akkoriban még jobb volt a kapcsolatunk valamivel mikor született a tesóm ,később anélkül megházasodott hogy tudtam volna majd már alig keresett , most pedig már nagyon régóta nem hallottam róla , külföldön van és akárhogy próbálom elérni lehetetlen. eddig nem igazán szerettem a múltamról beszélni hiszen próbálok tovább lépni azon hogy nem tudok tovább lépni , van aki hasonló helyzetben van vagy tanács ?2017. jún. 16. 23:01
1/4 anonim 

válasza:

Minek akarod felvenni vele a kapcsolatot?
2/4 anonim 

válasza:

Első: Gondolom azért akarja felvenni vele a kapcsolatot, mert akárhogyis, de az anyja, és a szíve mélyén szereti, még ha nem is vallja be magának.
Kérdező: Nagymamád sem tud róla semmi? Esetleg nincsenek itthon barátai, akikkel tartja a kapcsolatot? Ha vannak, megkérdezheted tőlük, hogy mi a helyzet anyáddal, esetleg azt is megmondhatod, hogy beszélni szeretnél vele, csakhogy lásd, mi van vele, él-e még. Egyéb tanácsot nem tudok adni. Ha nem sikerül sehogy felvenni a kapcsolatot anyukáddal, akkor hagyd. Nem érdemes foglalkoznod a dologgal.
3/4 anonim 

válasza:

Ha ot nem erdekled,akkor te mert keresed?
4/4 A kérdező kommentje:
Igen. Azert keresem mert hiányzik és azért aggódom is érte főként a kis öcsémért... Nem sajnos a mamám sem tud semmit ahogy senki, terjesztettek pletykát miszerint látták de sajnos nem volt igaz, már minden módon ami eszünkbe jutott próbáltuk keresni de semmi.. Köszönöm szépen a kommenteket, tudom hogy nem ilyen egy anya és nektek akik anyai szeretettel nőttetek fel kegyetlenek tűnik de mégiscsak az anyukám és még mindig reménykedem hogy egyszer lehet vele olyan és kapcsolatom mint másnak az anyukájával
2017. jún. 17. 19:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!