Szülők! Hova engednétek el a 15 éves lanyotokat este városba?
A szüleim nem akarnak beengedni, mert mást nem tudnak elkepzelni mint hogy inni akarok. Egyszer nagy nehezen elengedtek, de "csalodtak bennem" es hazarangattak elobb. Most más tarsasaggal mennék (2 barátnőm) és még nem próbáltam elkeredzkedni, mert nem tudom mit mondjak. Arra gondoltunk hogy elmennenk tekezni vagy ilyesmi, de azzal is az lesz a bajuk, hogy miert nem tudom napkozben.
Szoval szerintetek mit mondjak?
11 körül már otthon lennék
Este nyolc után már akár a rendőr is megállíthat, elvileg semmi keresnivalód-még kiskorú vagy!- közteren..:) szóval erre is gondolj a szüleid veszik elő! az én 17 éves fiamnak is mindig mondom hogy bármi van én megyek a böribe:))
Nem játék, sok a sz.r ember, nem tudhatod nem késed-e le a buszt bármi történhet! Én max.nyolcig még kicsi vagy, de nem a városba...és nem egyedül!!
15 éves, 10ig maradhatna ki, olyankor még jár a bkv. Az azt jelenti, hogy a moziból még pont hazaér, kb 20 perc busszal a város éjszaka hazáig.
16 évesen utolsó busszal jöhetne,az kb 10 30kor indul, 11re itthon lenne.
17 évesen uccsó éjszakaival jöhetne haza, kb 2re.
Ennyi idősen nekem sötétedésre kellett hazaérnem.
Én is addig engedném, de csak akkor ha tényleg betartja és tudom hova megy és kikkel.
"Nem, ez egy 15 éves gyereknek már nagyon késő.
Max Este 9-ig kapnál kimenőt. Nem tovább. "
Nem kötekedésből, nem pontozlak le, meg semmi, de kíváncsi vagyok: mi olyan történhet vele 11-kor, ami 9-kor nem?
Este 9-kor még világos van.
11-kor már sötét.
Este 9-kor max pár vagánykodó kamasz megy oda hozzájuk.
11-kor már kint ténferegnek a diszkópatkányok, akik otthon kellőképpen alapoztak egy kis kannás borral.
9-kor még elég sokan járnálnak kint, főleg így nyáron.
11-kor a legtöbb környék már kihalt, sokan alszanak, és azt se veszik észre, ami a házuk előtt zajlik.
Hidd el: van különbség a 9 és a 11 között!
8as vagyok...
15 köszi, hogy ilyen korrektül megválaszoltad az előzőre a választ! :)
Köszi a választ!
Mondjuk én felnőttként mászkálok kint 9-kor és 11-kor is, és nem látok ilyen különbségeket, de nyilván sok függ a környéktől, hogy ki milyen helyen lakik.
a legfontosabb kimaradt
melyik varos??
ha budapest akkor semmikepp se engednem
ha mondjuk sopron akkor igen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!