Mivel békítsem meg anyát, ha haragszik, mert majdnem egy évig külföldön éltem?
Elég nehéz helyzetben voltam, mikor úgy döntöttem, hogy egy kis időre jó lenne elszakadni az otthoni környezetből, kellett egy nagyobb váltás, szünet, hogy átgondoljak mindent.
Szeptemberben költöztem el a legjobb barátnőmmel és imádtam ezt a közel egy évet. Most fogok majd hazaköltözni, viszont anya kicsit haragszik... Szerinte elmenekültem a problémáim elől és ezt meg sem beszéltem vele, pedig már az is megviselte, mikor gimnazista koromban cserediák voltam (szóval nem most először éltem huzamosabb ideig külföldön). És hogy ő nem volt kész arra, hogy újra elveszítsen. De nem így történt, többször voltam otthon és folyamatosan beszélgettünk és próbáltam belevonni az életembe, már amennyire ez lehetséges.
Mit kellett volna "kidolgoznom"?
Ott voltam teljesen összetörve, kirúgtak az egyetemről, akkor lett vége a kapcsolatomnak is (megcsalt a mostohatestvéremmel a barátom, akivel amúgy már együtt is laktunk). Semmihez nem volt sem kedvem, sem eről és pluszba még a legjobb barátnőm is akkor költözött ki egy évre. És mondta, hogy jöjjek ki vele, maximum ha nem tetszik, összepakolom a cuccaimat és hazajövök, Európán belül repülővel nincs nagy távolság.
Igen, elfutottam, mert nem akartam itt szenvedni mindenki előtt. És nem bántam meg.
Imádom Párizst, Franciaországot, kellett ez az év, hogy mindent átgondoljak, tisztázzak magammal.
Szerintem ezért nem szabada haragudnia :/
Minden anya nehezen engedi el a gyerekét, de ebbe előbb vagy utóbb bele kell törödnie :) Mondd, hogy örüljön neki, hogy vannak ilyen lehetőségeid, és ugyanúgy szereted még mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!