Nyakon vágnád vagy számon kérnéd a felnőtt fiad, ha megtudnád hogy nyílt utcán, versenyezni szokott?
Bizonyára megmondanám neki a véleményemet, illetve közölném, hogy versenyezzen fogyasztásban, városi közlekedésnél különösen számít a vezetési stílus :D Jó, ez utóbbit abban a hitben mondanám, hogy úgyse hallgat rám, ha addig nem ragadt rá a szülei hipermilersége.
Dehogy vágnám nyakon, a motorozás csábos dolog és ifjan van, aki kissé idióta. De elbeszélgetnék vele, mert a motorozás veszélyessége elsősorban az ilyen idiotizmus miatt van. Ha száguldozni akar, jó minőségű s nem nagy forgalmú, belátható úton tegye. Tudnék még kisregényt írni, de azt itt nem fogok. A gyereknek elmondanám, de szerintem már 5 évesen, amikor először dobnám fel magam mögé a motorra, gyereküléssel (a magzatkori motorozásokat nem számítva), s innentől megismételném úgy évente. Motorozni jó, de tőle is elvárom, hogy sokáig akarjon motorozni, ne a lehető leggyorsabban és tragikusan rövid ideig. Plusz iszonyú bunkóságnak tartom, ha másokat veszélyeztet, akármilyen járművel is van s akármilyen sebességgel.
Attól függ hogy versenyez és hol és mikor.De valószínű nem tudod lebeszélni róla.De próbáld meg óvatosságra inteni.Vagy ne adj neki pénzt benzinre :D
21/f
Én elbeszélgetnék vele, hogy minden ember a maga életéért felel, viszont ha kocsiba, motorra ül, akkor onnantól ő felel mások életéért is.
Szerintem nincs annál szomorúbb dolog, mint mások hülyesége miatt értelmetlenül meghalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!