Ha egy anyának két gyereke van, akkor az egyiket jobban szereti a másiknál? Ha igen, akkor mitől függ a hierarchia?
Egyszer mindegyik volt kisebb, es azt is babusgattak mint kesobb a masik kisebbet :-)
En nem kivetelezek egyforman szeretem oket de teny h maskepp szeret egy anya fiut es maskepp a lanyt. A fiamba kicsit "szerelmes" voltam de 4 eves kora utan atment "normalba" :-)
Utolsó vagyok.
A vicc az egészbe, hogy a fiai szarnak rá, csak rám számíthatott, mindig..
Nem szeretem egyiket sem jobban a másiknál, mindegyikbe ugyanúgy "szerelmes" vagyok, mióta először megpillantottam. Egyszerűen olvadok, ha nézem őket. Pedig a legnagyobb már igazi kutyaütő kamaszgyerek. :)
Inkább azt mondanám, hogy nem egyforma velük a kapcsolat. Hol egyikkel jövök ki jobban éppen, hol a másikkal. De ez még csak azt se befolyásolja, hogy ők ezt hogy érzik.
Pont a minap volt beszélgetés erről a fiammal, hogy a hugival kivételezek. Biztos, mert jobban szeretem, kisebb, lány, stb. Aztán elbeszélgettem vele, hogy nem, csak kisebb, lány, és más, mint ő, de nem szeretem jobban. És valóban szeretné-e, ha úgy bánnék vele, mint egy 8 éves kislánnyal, mert akkor összecopfozom a haját suli előtt. ;)
Miközben én pont azt érzem mostanában, hogy imádom a lányomat, de ha még egyszer úgy viselkedik, mint egy kis hül.ye, hisztis díszpi.csa, akkor kopaszra fogom vágni a haját, esetleg seg.gberúgom, vagy beállítom a zuhany alá és rányitom a jeges vizet. Nem csinálom meg, persze... Közben pedig a legnagyobbal már egész értelmes beszélgetéseket lehet folytatni.
Ők pedig mindketten irigykednek a legkisebbre, aki velem alszik, miközben én alig várom, hogy kipateroljam a saját szobájába. :)
A "hierarchiát" teljes mértékben a gyerekek igényei határozzák meg, illetve az, hogy nem tudok háromfelé szakadni.
Ez természetes, hogy egyik gyereket jobban szereti az anya, nálunk is van apás és anyás gyerek is. A probléma, ha megkülönböztetik őket. Mi figyelünk arra, hogy mindkettőnek egyformán juttassunk mindenből, kettőt vegyünk, legyen kétféle program, mindegyik kedvére legyen téve.
Nálunk a kicsi a kedvencem, aranyos, hasonlít is rám és ugyanazokat a dolgokat szeretjük. Mivel problémás is sajnos, SNI gyerek, ezért többet is kell vele foglalkozni, amit én szoktam, így időt is többet töltünk együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!