Mit tegyek hogy anyám engedjen melózni? 17/f
Nem tudom, hogy miért lett ennyire divat a túlféltés.
Én dolgoztam kőművesekkel, és nulla a balesetveszély, felelősség a kőművesé, viszont nagyon kemény fizikai munka, ami jobb a konditeremnél. Valahogy győzd meg az előnyeiről!
Erősödsz, izmosodsz, megtanulod, hogy mennyi verejtékkel lehet pénzt keresni, ezért jobban megbecsülöd, megtanulsz együttműködni emberekkel, szokod a légkört, és nem utolsósorban tanulsz, amit később hasznát vehetsz akár otthon is, stb.
Azért vannak veszélyei (kőműves is vagyok úgyhogy tudom).
De sok szülő örülne, hogy a gyereke 17 évesen munkát keres és nem a nyakán élősködik. Amúgy a kőműves munka igen összetett és ha szerencséd van más szakmákkal is találkozok. Villanyszerelő, vízvezetékszerelő, festő. Tőlük is sokat tanulhatsz és később legalább nem tudnak majd átverni ha csináltatsz valamit.
Mond meg neki megyek és kész.
Ui: Vegyél zsíros kézkrémet. Az építőanyagok rettenetesen szárítják a bőrt. Használj kesztyűt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!