Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek hogy anyám engedjen...

Mit tegyek hogy anyám engedjen melózni? 17/f

Figyelt kérdés
Diákmunkáról lenne szó, volna is egy csak anyám nem enged. Kőműves mellé kéne egy ember. Erre anyám ilyen hülyeségekkel jön hogy nagy benne a felelőség. Mi történik akkor ha a kalapács kicsúszik a kezembő, vagy a kőműves eltalálja a fejem a kalapácsal. Jézusom... szinte már beteges.
2017. máj. 13. 07:25
 1/6 anonim ***** válasza:
97%

Nem tudom, hogy miért lett ennyire divat a túlféltés.

Én dolgoztam kőművesekkel, és nulla a balesetveszély, felelősség a kőművesé, viszont nagyon kemény fizikai munka, ami jobb a konditeremnél. Valahogy győzd meg az előnyeiről!

Erősödsz, izmosodsz, megtanulod, hogy mennyi verejtékkel lehet pénzt keresni, ezért jobban megbecsülöd, megtanulsz együttműködni emberekkel, szokod a légkört, és nem utolsósorban tanulsz, amit később hasznát vehetsz akár otthon is, stb.

2017. máj. 13. 07:58
 2/6 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem már nagy vagy. Menj el és mutasd meg hogy képes vagy rá. Anyukád nem bízik benned. Mondd meg neki hogy mész mert szükséged van pénzre mert te gyűjtesz egy drágább dologra, vagy unatkozol otthon vagy hasznosat akarsz csinálni stb.
2017. máj. 13. 08:10
 3/6 anonim ***** válasza:
73%

Azért vannak veszélyei (kőműves is vagyok úgyhogy tudom).

De sok szülő örülne, hogy a gyereke 17 évesen munkát keres és nem a nyakán élősködik. Amúgy a kőműves munka igen összetett és ha szerencséd van más szakmákkal is találkozok. Villanyszerelő, vízvezetékszerelő, festő. Tőlük is sokat tanulhatsz és később legalább nem tudnak majd átverni ha csináltatsz valamit.

Mond meg neki megyek és kész.

Ui: Vegyél zsíros kézkrémet. Az építőanyagok rettenetesen szárítják a bőrt. Használj kesztyűt.

2017. máj. 13. 09:05
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nézz utána, hogy milyen védőfelszerelést kell használni, vegyél egy jó minőségűt és aztán ígérd meg anyádnak, hogy fogod használni, akkor is, ha a többiek nem.
2017. máj. 13. 09:12
 5/6 anonim ***** válasza:
87%
Védősisak, acélbetétes szögálló bakancs, kesztyű. Meg a józan ész. Más nem kell. (vehetsz még védő-szemüveget is de azt csak anyád megnyugtatására mert nem fogod használni soha)
2017. máj. 13. 09:20
 6/6 anonim ***** válasza:
78%
kezd el fejni, fald fel a kajáját, lejmolj tőle pénzt. egy idő után már becsülni fogja ha inkább dolgozni akarsz.
2017. máj. 13. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!