Hogyan segítsek a lányomon? Nagy fogyása után a külseje megszállottja lett, csak ez foglalkoztatja.
Figyelt kérdés
Mindig gyönyörű lány volt (anyai elfogultság nélkül), de túlsúlyos. Most lefogyott viszonylag gyorsan 120 kilóról 60-ra. A bőre nem nyúlt meg, a melle elég rosszul nézett ki, tehát azt megértettem, hogy fel akarja varratni. Nem volt elég, lett szilikon is. Ez még oké. De azóta ennek a megszállottja lett. Orrplasztika (amúgy is szép fitos orra volt pedig), szájfeltöltés, póthaj, foghéj egész fogsorra, ilyen-olyan fiatalító kezelés, sminktetoválás és még Isten tudja mennyi minden... Nem is foglalkozik mással, a fiúkkal sem. Nem lesz ez így jó meglátásom szerint... Hogyan segíthetnék rajta lelkileg? 27 éves egyébként.2017. ápr. 20. 17:27
21/31 anonim válasza:
Nem tudom, akkor felétek hogy nevezik a 120 kilós nőket. Kis törékeny pillangónak. De igazad van, mindegy is, most már beletörődhetsz a nevelés eredményeibe.
22/31 A kérdező kommentje:
Túlsúlyosnak nevezik őket, esetleg elhízottnak, de nem különböző állatfajtáknak, mint ahogyan az idősödő, ráncosabb embereket sem hívjuk shar pei-nek például. :)
2017. ápr. 20. 20:43
23/31 anonim válasza:
Csak nem Szandikának hívják a lányod?
24/31 A kérdező kommentje:
Nem.
2017. ápr. 20. 22:54
25/31 anonim válasza:
21-es te azt hiszem a legalja vagy, még értelmezni se tudsz. A lelked meg egyenesen katasztrófa. Sokat fogsz még szenvedni az életben, jogosan!
26/31 A kérdező kommentje:
Mindenkit lehet valamilyen állathoz hasonlítani valamilyen külső tulajdonsága alapján, őt is. :) Lehet sokkal értéktelenebb állathoz (ár, produktum), mint egy tehén. ;)
2017. ápr. 20. 23:58
27/31 anonim válasza:
Az, hogy 60 kg-os az még bőven nem anorexia, ha csak nem 180 cm magas. Én 40 múltam, de 165 magassághoz nekem is sok lenne a 60 kg, igaz vastag csontú vagyok, én 55 kg-osnak is szélesnek nézek ki, pedig izom is van rajtam. Szóval ha még 5 kg fogyni akar vagy csak izmosodni formálódni, azon ne aggódj. Azonban a , kozmetikai tetoválás, ilyen fiatalon fiatalító kezelések az már nagyon önkép zavarra utal.
28/31 anonim válasza:
Ja, mert a műmell, póthaj, pcsaszáj, műtött orr nem?? Mit számít ide már egy tetoválás, de komolyan! :D Beléd is sok ész szorult!
165 centihez a 65 meg pont nem sok, éppen, hogy normál alkat! De te maradj csak a gyerektestednél, sajnállak!
29/31 anonim válasza:
Ó, hogy 60 kiló? Még jobb!
(Előző voltam.) Nem vagy te normális, kettővel előttem lévő. Ezek szerint az 55 kg a "favorit". Hát lehet, hogy még 8. osztályban igen, de felnőtt NŐKÉNT (ha tudod mit jelent ez a szó), akkor már nem!
30/31 A kérdező kommentje:
Én nem féltem anorexiától, legalábbis semmi nem mutat rá, hogy majd az lenne. 60 kg, 166 cm és abszolút tónusos.
2017. ápr. 21. 09:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!