Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek milyen anya az...

Szerintetek milyen anya az aki, a sajat szulinapodon a noverednek vesz tortat es az o kedvenc sutemenyeit suti es meg azt mondja h te vagy az onzo amiatt mert kimerted ejteni a szadon h a sajat szulinapodon olyan torta van amit utalsz?

Figyelt kérdés

2017. ápr. 16. 20:39
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
57%
Elég gáz. Van egy ismerősöm, aki a családjában egyáltalán nem a kedvenc gyerek. Mikor szülinapja van vagy a bátyja, vagy a húga kedvenc tortáját készítik el, de ez még csak a java. Az ajándékok, amiket kap vagy olyanok, amivel nem tud mit kezdeni, vagy maga az ajándék elméletileg az övé, de gyakorlatilag a tesók közös tulajdona. Képzelheted, hogy milyen borzalmas lehet neki, hogy őt leszarják, míg a testvérei seggét kinyalják.
2017. ápr. 16. 22:53
 12/22 anonim ***** válasza:
56%

Mennyi fura sztori....

A multkor valaki arrol panaszkodott, hogy hazaert a sulibol es az anyja a konyhaban allva csak ugy a semmibol elkezdett vele ok nelkul orditani.

A masik iskolast ok nelkul minden nap lebibaancozzak otthon. A harmadiknak meg a szulinapjan a tesojanak vesznek kocsit. Es most meg ez....

Ki hiszi el ezt a sok baromsagot?

2017. ápr. 16. 23:11
 13/22 anonim ***** válasza:
52%

Ez ismerős. Anya a szülinapom előtt felhívott és mielőtt még elkezdhettem volna gondolkodni milyen tortát szeretnék, kijelentette hogy tesóm szerint tökéletes lenne a sharlott torta... és a kedvenc darás sütije. Hát mondom oké....

Bár én nem panaszkodtam, jó pár éve még én hoztam a családi hagyományok közé a sharlott tortát. Nem tehetnek róla hogy azóta már meguntam és nem mondtam ezt meg nekik. Meg a süti az süti. Mindegyik finom

Ettől eltekintve jó anyának gondolom anyukámat. Szerintem nem ez minősíti

2017. ápr. 17. 00:09
 14/22 anonim ***** válasza:
10%

Kamu vagy nem biztos, hogy élnek ilyen idióta emberek.

Végzős középiskolás voltam. Egy közel 30 fős osztályba jártam, mentünk szerenádozni, az egyik tanárunknak volt egy abszolút lieblingje. Elbőfentette magát, hogy ez és ez az ő kedvenc tortája, legnagyobb meglepetésünkre a tanárnő sk készített 2 olyan tortát amiről a kedvence fámája szólt. Az, hogy a másik 29-nek is jó e, vagy hogy én laktózérzékeny voltam egy cseppet sem érdekelte.

2017. ápr. 17. 01:28
 15/22 anonim ***** válasza:
74%

Miért lenne kamu? Vannak ilyen emberek.

Nagyim pl rendszeresen elfelejti, hogy nem eszek vaníliás dolgokat. Hoz mondjuk bolti pudingot, majd megkérdezi pár nap múlva, hogy ízlett-e. Ha mondom, hogy megette valaki más akkor nekem esik, hogy de hát azt szeretem, az a kedvencem. Többször eljátszottuk már, továbbra sem szeretem, amióta az eszemet tudom nem eszem meg. A tesómnak viszont az volt a kedvence (egy ideje nem rajong az édességért)

2017. ápr. 17. 01:52
 16/22 anonim ***** válasza:
46%
Mennyi idős az anyukád? Nem lehet, hogy szenilis és csak simán össze keverte hogy melyik gyereke mit szeret? Nekem a nagyanyám volt ilyen az utolsó éveiben. Rendszeresen a másik unoka néven szólított, az ő kedvenceit főzte...Mivel tudtam, hogy beteg, nem sertodtem meg rajta.
2017. ápr. 17. 08:27
 17/22 anonim ***** válasza:
46%
Látom unalmas a húsvéti szünet.
2017. ápr. 17. 08:47
 18/22 anonim ***** válasza:
86%

Hagynám őket a francba. Gondolom nem ez az első eset, hogy a nővérrel ilyen látványosan kivételeznek. Az anyukának meg megmondanám, hogy nem tartok igényt több szülinapozásra, ha ilyen szinten le vagyok sz@rva.

Én elhiszem, hogy nem kamu, mert sajnos ismerek ilyen embereket. Amint tudnék, elköltöznék, aztán legyenek boldogok egymással.

Akiket ismerek, annál az idióta anyuka azért csinált hasonló dolgokat, mert a kisebbik gyereket nemigazán akarták, csak "besikerült".

2017. ápr. 17. 10:43
 19/22 A kérdező kommentje:
Megtortent esett minden szulinapomon ez van
2017. máj. 4. 15:11
 20/22 theradion ***** válasza:
38%
Ó ti, akik csípőből lőve itéltek, hogy "kamu", adjatok hálát, hogy olyan családban nőttetek fel, ahol az ilyesmi és a még durvább dolgok abszurdumok! Hogy nem tudnátok rémregényt írni a gyerekkorotokról! Garantálom nektek - tapasztalatból - hogy ilyenek, s ezeknél sokkal, de sokkal vadabb dolgok is igenis léteznek! A másik, ami "tetszik": lépjél le! Mintha az gyereknek, kamasznak olyan egyszerű és kézenfekvő megoldás lenne....!
2017. nov. 4. 11:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!