Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális dolog az hogy az...

Normális dolog az hogy az anyám 21 éves koromban tiszta erőből pofánvág?

Figyelt kérdés
Egyenesen a halántékomon tiszta erőből
2017. ápr. 16. 18:56
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
7%

A lepontozott 7. vagyok.

Szerintem akármit szól is be valaki az anyjának, a teljes erőből való ütleg egyáltalán nem megengedhető.

Továbbra is tartom magam ahhoz, hogy mindig azt is nézni kell, hogy a "védekezés" arányban legyen a támadással. Tehát ha fegyverrel rádtámadnak, akkor visszalőhetsz, ha csak megdobnak egy tojással, akkor indokolatlan a fegyverhasználat.

És a családon belüli tettlegesség is max akkor indokolt, ha a gyerkőc kezdte azzal,hogy megütötte a szülőjét.

Nyugodtan lepontozhattok a bányászpincéig, akkor is így van!

2017. ápr. 17. 10:26
 22/22 szamo77db ***** válasza:
27%
Az én anyám állandóan "ideges" volt és rajtam vezette le. Egyszer kezet mostam, nyúltam a kéztörlő kendőért és lecseppent egy csepp, igen, egy csepp víz. Már tarkón is vágott úgy, hogy szinte beleszédültem. Egy nyomorult csepp vízért.
2017. ápr. 18. 10:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!