Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Sosem járunk nyaralni, mert...

Sosem járunk nyaralni, mert az "drága". Mit mondjak nekik? 16/L

Figyelt kérdés
Sosem megyünk nyaralni,mert az drága és pénz kidobas."Egy hét alatt százezreket eltapsolni hülyeség".Pedig nem vagyunk szegények,de a szüleim nem akarnak menni külföldre,de még belföldre sem nagyon.Minden osztálytársam megy a nyáron valahová a szüleivel csak mi nem.Nagyon égőnek érzem.

2017. ápr. 11. 11:26
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
94%

Előző vagyok: Annyit hozza tennem: Az igaz, hogy nem szivesen tapsolnék el én sem százezreket egy hét alatt.

(pl. Wellnes száll. Pár nap, hopp 60-70ezer, csak lenutazni, környéken körbe nézni, hoppnezt veszek , értsd kaja, bor, helyi finomságok, srtand, egyéb belépők... Máris elúszott nemnkeves pénz:(( )

2017. ápr. 11. 18:09
 22/24 anonim ***** válasza:
37%
Inkább az az égö, hogy te osztanád be a szüleid pénzét...
2017. ápr. 11. 21:41
 23/24 anonim ***** válasza:
75%
Az utazáshoz nem kell feltétlenül rengeteg pénz. A hozzászólók egy része is csak a 100 ezres welnesszt tartja utazásnak, pedig egy nomád kenutúra ennek töredékéből is kijön. A kérdezőt az zavarja, hogy semmit se csinálnak, nincs mit mondania a barátainak és nincs mit tennie, nincs a családdal értékesen eltöltött idő. Szerintem semmi gondja nem lenne azzal, ha azt mondhatná, hogy kicsapták egész nyárra a nagyihoz és tyúkot nevelt, virágot gondozott. De vele ennyi se történik. Ül a kihalt városban egy lakásban, a szülei dolgoznak, a barátai nyaralnak. Szerintem teljesen jogos, ha ehelyett bármilyen élményt szeretne magának. Marad az, hogy magának szervezi.
2017. ápr. 12. 09:56
 24/24 anonim ***** válasza:
57%
Veszel egy jó bakancsot, hátizsákot, turistatérképet, sátrat, esetleg bringád is van és elindulsz felfedezni magadnak a hegyeket. Nagyon olcsón nyaralsz és sok élménnyel gazdagodhatsz.
2017. ápr. 13. 11:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!