Apám napról napra él! én mit tudok tenni? 18/F
Figyelt kérdés
dolgozik de ott keveset keres kb 90 ezret
amikor ezt a pénzt megkapja akkor kapásból elmegy mindenre
van havi törleszteni valója is és rám havi 20 ezer
alkalmi munkát vállal de nincs mimdig
2017. márc. 31. 14:35
11/20 anonim válasza:
Nem lehet könnyű élete. Szerintem ha segítenél szeretnél neki és van lehetőséged dolgozni, tedd meg! Nem tudom, hogyan éli meg a helyzetét. Gondolt-e munkahelyváltásra. Hátha máshol jobban fizetnének...
12/20 A kérdező kommentje:
még tanulok
2017. márc. 31. 17:04
13/20 A kérdező kommentje:
szakmunkásképző végzettsége van talán ezért keres ennyit
2017. márc. 31. 17:16
14/20 anonim válasza:
Találgatás helyett mi lenne ha előbb vele beszélnél?
15/20 anonim válasza:
semmit. ne fogadd el a 20ast
24f(arkas)
16/20 anonim válasza:
Mi mamám 40 ezer forintos nyugdíjából éltünk hárman: mama, anyu és én. Mindig volt veteményes, régen még felneveltünk 1-1 malacot eladásra vagy levágni, neveltünk kiscsirkéket. 27 éves vagyok most és Pesten dolgozom, de egész életem úgy éltem. És meg kell mondjam, nem cserélném el senkivel az akkori életem. A világon a legjobb anya és mama nevelt és semmiben nem szenvedtem hiányt. Igaz, ez nem annyira kapcsolódik a témához, csak meg akartam osztani érdekességnek.
17/20 anonim válasza:
MA 40 ezer Ft-ból nem élnétek meg hárman, még veteményes mellett sem, az állattartásról nem is beszélve, mert már maga a a takarmány ennél jóval drágább.
18/20 anonim válasza:
16: plusz még az utánad járó családi pótlék. Igaz, én nem lennék büszke rá, ha anyám tartana el engem és a gyerekem a nyugdíjából.
19/20 anonim válasza:
élnek emberek kevesebből is, pontosabban vegetálnak
20/20 anonim válasza:
Nagyon sok ember keres ennyit. Irodában egy közalkalmazott kb ennyi. Sok család van ahol két embernek jó, ha jön be havi 200-250 ezer fizetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!