Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek? Menjem ki megint...

Mit tegyek? Menjem ki megint külfőldre?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Nem vagyok az a fajta ember aki a baratainak, ismeroseinek elpanaszolja a banatat, vidam embernek ismernek, gondoltam itt kiirom magambol...

Elegge egy sakk matt helyzetben vagyok: neveloapammal gyerekorom ota rossz viszonyba vagyok, edesanyam pedig szemet huny efolott, mondvan ha nem jo akkor koltozzek el, 18 evesen budapest lakoskent egy budapesti kollegiumba menekultem, kozben anyam talalt masik hapekot, de a hazbol a neveloapam nem ment el, anyam mondta h vagy a neveloapammal elek egyutt vagy kollegium - utobbit valasztottam.

Masfel evig ott eltem, eheztem, csaladimbol fizettem a kollegiumot, es a diakmunkakbol vettem tisztasagit, meg neha ruhat - miutan leerettsegiztem anyam otthagyta a baratjat es kenytelen volt visszamenni a hazba, ahol a neveloapam elt, nekem is visszakellett mennem, koli mar nem fogadott vissza.

Maga volt a pokol megint otthon

Elszegodtem felszolgalonak, ejjel nappal dolgoztam nivos helyeken, kimentem kulfoldre, hogy orokre elfelejtsem oket, de sajnos a fizetes nem a megigert lett, valamint a munkat se birtam... 7-7 napokat 14 orakba...

Kek - zold foltokkal hazajottem, miutan majdnem elajultam a faradsagtol az etteremben, fogorvosi asszisztensnek tanulok, ez egy draga iskola, es nem tudok alberletbe menni, de gyulolom a neveloapamat...Anyam mondta neki h nem szereti mar ot, de o akkor is itt van, hisz ahova o valosi ott semmi munkalehetoseg nincs, mindig azt uvolti h en menjek el innen...

Nem akarom otthagyni az iskolat csak ety erettsegim van, de nem birom ki.... Svajcba kimehetnek nyaron dolgoznoli itt mar csak heti 5 napot kene melozni tobb fizuert, de az iskolat meg nem akarom befejezni, hisz sok penzem van benne

Alberletre nincs penzem :(

2017. márc. 18. 09:47
 1/4 anonim ***** válasza:
75%
Miért nem a nevelőapád megy albérletbe? Anyukás is szép nem mondom, már nincs is együtt vele, de téged hozz ilyen helyzetbe.Mennyi idő még az iskola?
2017. márc. 18. 13:04
 2/4 A kérdező kommentje:

A neveloapamnak igy kenyelmes, anyam pedig durvabb volt mikor en a lanya kollegiumba ment, mert a hazabol nem akarta kidobni a volt pasijat...

Szeptemberig tart es a vizsgak decemberben fognak befejezodni.

De lehet, hogy a vizsgakat nem varom meg, azt majd lehet bepotolom nem birok itthon elni, egy olyan emberrel aki veled rosszindulatu pokol egyutt elni :(

2017. márc. 18. 13:07
 3/4 anonim ***** válasza:
58%

Kié a lakás/ház amiben éltek?

Én itt anyukádat látom a legnagyobb hibásnak,még akkor is,ha esetleg nem Ti saját házatokban laktok!

Egy f@ szért eldobja a gyerekét!Hát ez gyönyörű!

Nincs nagyszülő,barát-barátnő aki befogadna?

2017. márc. 18. 15:18
 4/4 anonim ***** válasza:

csak kérdés: Svájcba MIT mehetnl ki melózni - a krválkodáson kívül?

Van beszélős szinten angol vagy német nyelvtudásod? Mert, ha nincs, felejtsd el, nem fogsz kelleni egy gyárba sem.

Más: van legalább 1 milla megtakarításod, hogy munkát vállalj Svájcban? Merthogy csak mondom, hogy lakás nélkül nem kapsz semmilyen Ausländerausweisot (egy lakás... bocs, 25m2-es kis helyiség pedig jó esetben is havi 900chf - plusz 2-3 havi kaució), amivel egyáltalán elkezdhetnél dolgozni.

Más 25 éves korodig első okj ingyenes! Szóval, ha nem vagy még annyi, akkor nagyon átvágtak, plusz lehet nem is lesz érvényes a bizonyítványod.

2017. márc. 20. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!