Mennyire lenne úgymond fontos elmondani a szüleimnek, hogy egyszer kipróbáltam a cigizést? 15/F
Egyik haverom tegnap próbátatta ki velem konkrétabban, amikor náluk voltam. Ő is ugyanannyi idős mint én, de őt is egy barátja beszélte rá, aki amúgy idősebb nálunk.
Szüleimmel meg nem annyira olyan a kapcsolatunk, hogy minden egyes mozzanatomat megbeszéljük meg ilyenek, csak mindig azt kérik tőlem, hogy legyek őszinte. Meg hát fél éve megengedték, hogy legyen fülbevalóm is, bár azon is megvolt a vita, hogy márpedig ez lányos és hülyeség, de mindezektől függetlenül mondhatni engedékenyek.
Sokszor szóbahozták már a cigizős témát és tudom, hogy nem néznék jó szemmel, hogy egyszercsak ez mindennapossá válik vagy valami..
Nem kell egy alkalomból nagy ügyet csinálni. Még nem vagy függő.
Én is egyszer próbáltam ki, és én épp elmondtam anyámnak, de a szülők mondás nélkül is fel vannak erre készülve. Ez minden fiatalnál várható, talán annyira meg sem lepődnének.
14-15 évesen mi is kipróbáltuk. De nem jött be, keserű, büdös, köhögtünk ezerrel és drága. Főleg manapság, mikor egy doboz cigi ára 1000 Ft körül mozog. A szüleim dohányoztak, nem is tudom, hogy bírták (azóta letette mindkettő).
Kipróbálni ki lehet, de rászokni nem érdemes... egyszerűen nem éri meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!