Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tudnék valaki olyannal beszéln...

Tudnék valaki olyannal beszélni itt, akinek alkoholista apja/anyja volt?

Figyelt kérdés
24 éves lány vagyok, édesapám kiskorom óta masszívan iszik. Ebből elég sok probléma fakad, bár mostanában már sikerül egyre inkább túljutnom ezen de néha még mindig eluralkodnak rajtam a negatív érzések, a félelmek, gátlásosság. Van itt valaki, aki hasonló helyzetben volt, és sikerült túljutnia rajta? Tudom erre nincs egy három lépéses megoldás, de jól jönne egy kis támogatás olyantól, aki átérzi ezt.

2017. márc. 12. 10:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Apukám 4 éves korom óta az. 14/L
2017. márc. 15. 14:27
 12/14 anonim válasza:
Apám mai napig alkoholista, már otthonba került, mert nem tudja magát önállóan ellátni..
2017. ápr. 13. 08:35
 13/14 anonim válasza:

Dettó, írhatsz, ha szeretnél.

24N

2017. ápr. 18. 19:41
 14/14 anonim válasza:
Én az voltam kemény alkoholista.58 évesen leöltem beszélgetni önmagammal és azt mondtam vagy leszoksz róla vagy öngyilkos leszel és ezzel a családodnak teszel jót.4 éve lmentem Szigetvárra egy alkohol elvonora.Ott voltam 6 hünapot és sikerült.Most áprilisban lesz 4 éve,hogy be feküdtem oda és azóta semmi alkoholt nem iszom.Ha kell tudok segíteni,irjatok.
2018. márc. 28. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!