Ha jól szeretnél élni keres olyan férfit aki gazdag, egy anya szavai a 19 éves lányához. Ez nem szomorú?
hát, az látszik, hogy aki leírta, nem sokat járt iskolába..."keress" a felszólító mód.
"taníttatni" a műveltető képző.
normál esetben, okos, intelligens lányok tudnak suliba járni munka mellett, és akkor nem a szülőknek kell őket taníttatni.
sokan képesek erre...
Kérdező, ezt neked mondták vagy valami filmből,esetleg könyvből vetted? Valamiért nem akartál felelni erre...
Volt valami ócska könyv, valami luxusku.rva volt benne, abban volt hasonló. Hamis gyönyör vagy mi volt a címe. Ritka pocsék sztori volt.
Nem tudom, mennyire tartozik ide, de azért elmondom, remélem nem baj.
16 éves vagyok és már évek óta az az életcélom, hogy gazdag férfihoz menjek majd hozzá. Ennek érdekében teljes figyelmemet (főleg) nyelvek tanulására fordítom, mert külföldön talán könnyebb ilyen férfit találni.
Ez saját ötletem, saját véleményem. (Biztos vagyok benne, hogy nem tudnék szegényen, nehéz munkával élni.)
Egyetértek anyukáddal, ha jól szeretnél élni (főleg, ha nincs lehetőséged továbbtanulni), keress egy gazdag férfit.
Az anyai szeretet... intő, óvó, terelgető szavai...
Az ilyen rohadna meg a fajtájával együtt :D
Igaza van anyukádnak. Én is azt szeretném hogy a leendő párom majd gazdag legyen,hogy ne kelljen dolgoznom.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!