Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan befolyásolja a gyerek...

Hogyan befolyásolja a gyerek kapcsolatát az anyukával az, ha nagyon keveset játszott, beszélgetett az anya a gyerekével?

Figyelt kérdés
Nem is figyelt rá igazán.
2017. febr. 21. 09:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
14%

"Feltételezem, hogy csak észlelném a tüneteket ha sérült lennék."

Dehogy. A sajat szemelyisegi hibait senki sem erzekeli direktben, csak ha felhivjak ra a figyelmet.

2017. febr. 21. 10:29
 12/15 evimeri ***** válasza:
85%
A saját hibáit az ember nem ismeri fel? Nem, ha nincs önkritikája vagy nem ismeri saját magát. Hogy ez sérülés-e vagy betegség nem tudom. Én mindenesetre tisztában vagyok a negatív és pozitív tulajdonságaimmal. A negatív tulajdonságaimért viszont nem teszek senkit sem felelőssé. Ez csak a gyenge emberek védekező eszköze, hogy mindenért mást hibáztatnak. Szülő, rokon, óvónő, tanár stb. Magukba még véletlenül sem néznek.
2017. febr. 21. 10:54
 13/15 anonim ***** válasza:
14%
szerintem ovasgass nehany pszichologiai temaju konyvet.
2017. febr. 21. 10:59
 14/15 A kérdező kommentje:
Mások hibáztatásának valóban nincs értelme és azt nem tudhatjuk, hogy melyik negatív tulajdonságunk köszönhető szüleinknek. Felróni nekik balgaság és nem helyes. Változni viszont lehet ha akarunk még ha iszonyatosan nehéz is.
2017. febr. 21. 11:05
 15/15 anonim ***** válasza:
Szerintem nem fognak egymáshoz kötődni. Meg pl ha lesz párja, talán titkolni fogja egy ideig mindenképp, de lehet, hogy sose lesz motivált arra, hogy eljusson oda, hogy bemutassa neki. Mert minek, ha egyáltalán nem kötődnek egymáshoz az anyjával?
2017. febr. 21. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!