Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elmondjam szüleimnek hogy már...

Elmondjam szüleimnek hogy már nem vagyok szűz?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok, most vesztettem el nemrég a szüzességem és úgy érzem el kéne mondanom anyámnak, mivel nincs senki a barátomon kívül akivel megbeszélhetném ezt, csak az a gond, hogy anyám mindenben a saját érdekeit nézi, és folyton kérdezi, hogy volt-e már vmi a pasimmal, már 11 hónapja vagyunk együtt és attól félek, ha elmondom, akkor eltilt tőle. Csak az a gond, hogy el kéne mennem nőgyógyászhoz, amihez jó lenne ha elkísérne és a másik meg hogy ha egyedül megyek, akkor észreveheti a fogamzásgátlót, tartók tőle hogy néha átkutatják a szobám. Kérlek rendes tanácsokat adjatok, hogy mondjam el, és hogy ha kiakadna vagy valami, akkor mit tegyek?

2017. febr. 16. 21:54
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
26%

A modern gyogyszerek biztonsagosak.

Az ovszernel becsuszik a hiba foleg fiataloknal..

A gyogyszer megved hosszu tavon a petefeszek rak es a mehtest rak ellen ill szep egyenletes hormonszintet eredmenyez.

Ezen kivul lehet folyamatosan szedni nem kell szunet.

2017. febr. 17. 08:31
 22/41 anonim ***** válasza:
29%
ja persze, látom elolvastad a gyógyszerpropagandát.
2017. febr. 17. 08:41
 23/41 anonim ***** válasza:
28%
Én 10. Osztály elején voltam egyutt valakivel, errol nem számoltam be nékik.(srác azt mondja szerinte errol tudnak a szüleim de nem hiszem)12. Végén lett barátom azt tudja anyum h vele voltam először. Egyik este fürödtem,mondtam neki késik. Kérdezte anyum h történt e a Csabival olyan ami miatt késhet,mondtam neki h egy hete megtörtént. Aztán egyutt elmentünk dokihoz.(ahhoz akinél én s a gyerekek születtek). Apum a mai napig nem tudja mikor vesztettem el a szüzességem. Pedig két gyerekem van.31n
2017. febr. 17. 08:54
 24/41 anonim ***** válasza:
41%

Gyogyszerpropagada?

Te pedig a fog gatlo ordogtol valo dogmat nyomod.

Vidd a gyereked abortuszra az nem karos sot tok jo a szervezetnek

Buta balkan vilag nem vedekezik inkabb evente tobb 10 ezert no kikapartatja magat.

Magyarorszag vilagelso abortuszban a hormon rossz legenda miatt.

2017. febr. 17. 09:01
 25/41 anonim ***** válasza:
79%
Én nem mondtam el neki annak idején. Sőt ő mondta,hogy ha úgy gondolom ,hogy nemi életet szeretnék élni,szóljak és kér időpontot a nőgyógyászhoz.
2017. febr. 17. 10:32
 26/41 anonim ***** válasza:
47%
Nem kell tudnia róla. Ő se jelenti be hogy mikor csinálják apukáddal vagy mással.
2017. febr. 17. 10:58
 27/41 anonim ***** válasza:
12%
Már ne is haragudj, de a párod helyében igencsak kiakadnék, ha anyucinak - vagy bárkinek! - ecsetelnéd, mit csinálunk az ágyban.
2017. febr. 17. 11:15
 28/41 anonim ***** válasza:
48%

A gyógyszerek nem éppen jók, főleg tinikoban. Még be sem állt a ciklusa szerencsétlennek, aztán máris kikapcsolják mesterségesen.

A nőgyógyászom! mondta, hogy nem is érti, miért kell kislányoknak fogamzásgátlót szedniük - ja, de, mert az orvosok fejet hajtanak a gyógyszeripar előtt -, mert rohadtul nem egészséges számukra.

Plusz a nemi betegségek ellen nem véd, ha rosszul szedi, kihagyja nem véd...

Kérdező, egyedül is mehetsz orvoshoz, mellesleg anyud nem lehet benn a vizsgálaton.

Viszont ha gyógyszert akarsz, a havonta x összeg, amit nem fogsz tudni a zsebpénzedből kiazdálkodni.

2017. febr. 17. 11:22
 29/41 anonim ***** válasza:
92%

Lehet vitatkozni a gumi vs. tabletta kérdésben, de szerintem ha mégis a gumi mellett döntenek a kérdező és a barátja, azért nem baj, ha látja egy nőgyógyász.

Kérdező, ha jó szívvel meg tudod osztani ezt a hírt anyukáddal, akkor tedd. Az esetleges reakcióit nálad jobban nem ismeri itt senki. Ha rosszul reagál, akkor legközelebb nem beszélsz ezekről a dolgokról neki. De bízz abban inkább, hogy tudtok normálisan beszélni a témáról.

2017. febr. 17. 11:54
 30/41 anonim ***** válasza:
24%

Ha tartasz tőle, hogy anyukád eltilt a barátodtól, akkor nem célszerű elmondanod neki.

Nőgyógyászhoz kísérjen el a barátod. Végső soron őmiatta (is) kell odamenned. Sőt, úgy lenne korrekt, ha az orvos és a fog.gátló költségébe is beszállna.

A fog.gátló elrejtésére próbálj valami jó rejtekhelyet kitalálni. Gondold végig, hol szokott kotorászni anyukád, és hol nem. Pl. ha az iskolai holmijaidhoz nem nyúl, akkor, ha van a tolltartódnak egy csukható rekesze, akkor tedd oda.

2017. febr. 17. 13:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!