Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért ilyenek a szüleim?

Miért ilyenek a szüleim?

Figyelt kérdés

Ma azt történt, hogy 2 szuletesnapra voltam meghivva.Az egyik az uncsime (7) volt a másik pedig a második uncsime(16)volt.

Uncsime (szinti) 4kor kezdodott és a masoduncsime (viktoria) 6kor kezdotott és fel 4kor atjott nagyobbik uncsim (letti) és barátnőm (vivi), hogy csinaljam meg a hajukat,mert fodrász szeretnek lenni anyám meg elkezdett velem veszekedni ,hogy nem ilyenkor kell keszuldoni meg azt mondtam h 4re kész leszek és fel4kor kezdem csinálni a hajukat

Baratnoim már el is akartak menni ,hogy ne haragudjon anya.

Folyton ilyen helyzetbe hoz majdnem ramjott a sírás (most is ahogy írom konnyezek) pont négyre kész lettem a lanyokkal es mentem volna Szintihez de anyam hamarabb elment mint en így mikor en is elmentem bezartam az ajtot de nem tudtam h anya nem vitt magaval kulcsot és úgy fel óra múlva visszajon uncsimhoz és elkezd velem veszekedni hogy milyen hülye vagyok meg hogy agyonut ,mert o potyára jarkalt ebben a hidegben

Mikor elmentem viktoriahoz azt mondtam h kb 10re itthon leszek

Nagyon jól telt jó hangulat volt ott voltak a baratok

Anyam fel 12kor felhiv és ordit a telefonba hogy azonnal takarodjak haza

Letti és vivi haza is kisertek mert egyedül nem johetek pedig egy utcanyira volt a buli a hazunktol ez is tiszta ciki hogy engem folyton kisergetni kell

Haza is mentem apám aludt anyám már meg akart verni

Most apum kijött a konyhába és bejött hozzám és kiabalt velem hogy en kivel maradtam a szulinapon mert vivi és letti biztos hamarabb eljöttek mint en xd ez vicces is volt mert fogalma nem volt róla h mikor mentek el a lányok csak ezzel is belém kötött

Mondtam nki hogy a lányok kisertek haza de csak annyit mondott h többet nem mehetek sehova (bezzeg o 2-3 naponta be van rúgva úgy hogy járni sem tud és ha felhozom nki akkor nkm be kell fogni a pofam mert ö tart el)

Meg mindenki maradt a bulin de nkm már otthon kellett lenni

De ez mindig így van hogy en vagyok az első aki hazamegy

Apám rendmanias ha o van itthon egész nap csak takaritok ha átjön barátnőm nki is kell takaritani apám meg egy poharat nem tesz arrébb

Soha nem iszom jó tanuló vagyok nem szoktam késni ha nagy ritkán elmegyek valahova mégis ilyen idegbetegek

Ha valami pici hibát csinalunk hugommal máris kiabálnak vagy megutnek

Nem erdekli őket h van nálunk valaki folyton orditoznak velem és ocsarolnak

4,50 lett az atlagom és azzal csesztetnek h miért nem lett 5os

Múltkor elmentem baratnomhoz es azt mondtam h 6ra itthon vagyok de barátnőm nagyon nagyon messze lakik így kicsit több időbe telt de én fel is hívtam őket h kicsit kesek de 10 percet kestem csak

Pasizni meg nagyon nagyon felek apám meg is olne

Nyáron is allandoan itthon ültem mert nm engedtek sehova pedig úgy érzem h nem ezt erdemlem

Apám paranoias h nkm biztos fiúk vannak a telomba meg azért piszkalom annyit a telot (egy nagy ha 3 órát hasznalom csak este mert akkor érek ra)

Apámat szeretem de amúgy egy iszakos barom többször meg is verte anyámat és folyton veszekszik velünk semmi se jó nki mindenkivel kotekedik több mint 100kg de en és anyu vekonyak vagyunk és veszekedik velünk h azér vagyunk vekonyak mert szerelmesek vagyunk meg stb

Anyámat is o tette tonkre

Felek a holnaptol hogy mit fogok kapni

Bocs hogy ilyen hosszú lett de muszaj volt kiadnom magamból többször akartam már ongyilkos is lenni

2017. febr. 12. 00:32
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Ha uncsi akkor tovább lehet haladni

2017. febr. 12. 20:06
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Köszi, hogy gondoltál rá, és megleptél egy üzenettel. Nagyon kedves tőled! Nem nagyon hatott meg, sőt, jót röhögtem rajta. Főleg a paradoxonodon: "Tudod ha egy krumpli vagy agyilag nem engednek a tanarok, hogy versenyre menyjel!!" Nem tudhatom, én nem menytem sehová.

Illetve tetszett még az " épp nem arra figyeltem ,hogy helyesen irjak" rész is. Mondd már el, légyszi, hogyan jutsz el annyira alfába, hogy amit tudsz, és annyira ügyes vagy benne, hogy versenyekre jársz, abból hogyan lehet ennyire kikapcsolni? Egyébként ugye alá vannak húzva pirossal a helytelenül írt szavak, de ez már mindegy is.

2017. febr. 13. 21:09
 13/14 A kérdező kommentje:

Telorol irtam és irok dragasagom.És a telom alapbol kijavit vagy akar teljesen más szot tesz be helyette ,mint az Iphonnal.Eleg nagy szad van így neten keresztul es mindenbe bele tudsz kotni en már csak annak orulok, hogy nem emlited meg az ekezeteket.

A samsung telok tobbsege kijavit ,mert olyan a billentyuzete.Irjal privibe ha olyan nagy a szad. Engem nem erdekel ,hogy no vagy ferfi vagy, idos vagy fiatal de ha talalkozni fogunk annak nem fogsz orulni.

Eleg unalmas eleted lehet ha nincs jobb dolgod,mint fiatal lanyokba belekotni.

Legyszives emlitsd meg ,hogy nem irtam bekezdeseket!

Na puszi :*

2017. febr. 14. 18:38
 14/14 anonim ***** válasza:
LOL! :D
2017. febr. 15. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!